Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αλμωπίας - Τα θέματα



Την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2023 και ώρα 10:00 π.μ. συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αλμωπίας για λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1 Έγκριση δαπάνης ανάθεσης υπηρεσιών υπεύθυνου προστασίας δεδομένων Δήμου Αλμωπίας.

2 Έγκριση δαπάνης ανάθεσης υπηρεσιών Ιατρού Εργασίας Δήμου Αλμωπίας.

3 Συμμόρφωση της Αναθέτουσας Αρχής Δήμου Αλμωπίας με την αριθ. 1370/2023 απόφαση του 5ου κλιμακίου της Ενιαίας Αρχής Δημοσίων Συμβάσεων (Ε.Α.ΔΗ.ΣΥ.).

4 ΕΓΚΡΙΣΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΙΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ «ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΟΔΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΕ ΓΕΩΡΓΙΚΗ ΓΗ ΚΑΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΕΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΕΙΣ». Ή

5 Έγκριση πρακτικού ΙΙI για το έργο "Επιχορήγηση του Δήμου Αλμωπίας για την προσαρμογή λειτουργούντων δημοτικών, παιδικών σταθμών στις νέες προδιαγραφές του νέου θεσμικού πλαισίου αδειοδότησης σύμφωνα με τις διατάξεις του π.δ. 99/2017".

6 Έγκριση της μελέτης με τίτλο «Έργα Οδοποιίας στο Δήμο Αλμωπίας για την άρση επικειμένων κινδύνων λόγω φθορών του οδοστρώματος».

7 Έγκριση της ανάθεσης της σύμβασης με τίτλο: «Έργα Οδοποιίας στο Δήμο Αλμωπίας για την άρση επικειμένων κινδύνων λόγω φθορών του οδοστρώματος» με τη διαδικασία ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού με την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά μόνο βάσει τιμής (χαμηλότερη τιμή) και καθορισμός των όρων δημοπράτησης της σύμβασης.

8 Διενέργεια κλήρωσης λόγω ισότιμων προσφορών στον ηλεκτρονικό διαγωνισμό του έργου «Βελτίωση των υποδομών στον τομέα της άρδευσης σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Αλμωπίας» με Α/Α ΕΣΗΔΗΣ 199986.

9 Αποδοχή χρηματοδότησης της ενταχθείσας στο Πρόγραμμα «Κεντρική Μακεδονία 2021-2027» της Πράξης με τίτλο: «Συνέχιση λειτουργίας Κέντρου Κοινότητας Δήμου Αλμωπίας» και κωδικό ΟΠΣ 6003245.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.