Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Έδεσσα: Κάλεσμα φορέων στο Εργατικό Κέντρο για το νοσοκομείο



Η συντονιστική επιτροπή της κίνησης "ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ SOS" καλεί την Δευτέρα 16/10/2023 και ώρα 6 μμ., στην αίθουσα του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Έδεσσας και Αλμωπίας, τους εκπροσώπους συλλόγων, φορέων, τους εκπρόσωπους των Δήμων Έδεσσας, Αλμωπίας Σκύδρας καθώς και τους εκπρόσωπους της Περιφέρειας Πέλλας, προκειμένου να οργανώσουμε τις περαιτέρω κινήσεις μας ώστε να στηρίξουμε και να ενδυναμώσουμε το Νοσοκομείο Έδεσσας.

Η αρχή έχει γίνει και μάλιστα δυναμικά αλλά δεν πρέπει να εφησυχάσουμε μέχρι να πετύχουμε, διότι δυστυχώς το Νοσοκομείο μας συνεχώς αποδυναμώνεται.

Πρέπει να οργανωθούμε και να συντονίσουμε τις κινήσεις μας ώστε το Νοσοκομείο να γίνει και πάλι στολίδι για την περιοχή μας. Η συμμετοχή όλων μας κρίνεται απαραίτητη για να επιτευχθεί αυτός ο ανιδιοτελής, δίκαιος και επιβεβλημένος αγώνας ώστε όταν θα χρειαστούμε τις υπηρεσίες του Νοσοκομείου να είναι σε θέση να τις προσφέρει σε όλους μας χωρίς ελλείψεις.

Η Συντονιστική Επιτροπή


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Ποιό νοσοκομείο? Τώρα το θυμηθηκατε ?Ερχομασταν στα εξωτερικά ιατρεία για εξέταση και όλοι και όλες διευθυντές και διευθιντριες είχαν την εντύπωση πως είναι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα έχεις μπερδέψει τα πράγματα φίλε.
      Η κινητοποιήσεις δεν γίνονται για χάρη των ιατρών κ.λ.π οι οποίοι θα συνεχίσουν να αμείβονται έτσι και αλλιώς, αλλά για τη δική μας υγεία και ειδικά αν παρουσιαστεί έκτακτη ανάγκη που είναι και το σημαντικότερο

      Διαγραφή
    2. Δεν τα έχω μπερδέψει. Σε άλλα γειτονικά νοσοκομεία δέχομαι καλύτερη συμπεριφορά. Αξιοπρέπεια λέγεται.

      Διαγραφή
  2. Συνολικά όλες οι δομές υγείας του Νομού έχουν απαξιωθεί. Πρέπει να διεκδικήσουμε σύγχρονα Νοσοκομεία στην Πέλλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.