Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Στην εκδήλωση του Πράσινου Μήλου στο Αρσένι η Μαρία Παπαδοπούλου (φωτο)



Στα πλαίσια των επισκέψεων μας στις εκδηλώσεις και τις δράσεις στην ευρύτερη περιοχή μας παρευρέθηκα το Σάββατο ως υποψήφια Δήμαρχος Σκύδρας με τον Συνδυασμό «Αλλαγή Σκυτάλης»  με υποψήφιους Δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους στην εκδήλωση του Πράσινου Μήλου στο Αρσένι !
Φέτος βέβαια η εκδήλωση ήταν διαφορετική από τις άλλες .. «έλειπε» η ψυχή της εκδήλωσης των τόσων ετών , η αείμνηστη Προεδρίνα μας ΣΟΥΣΑΝΑ ΚΑΛΑΙΤΖΙΔΟΥ ΚΑΡΥΠΙΔΟΥ .. Προεδρίνα μου έλειπε το χαμόγελο σου, το άγχος σου , το τρέξιμο σου όλα σου .. Συνεργαστήκαμε χρόνια πολλά με τον σύλλογο Αρσενίου και τους ευχαριστώ για τα τόσα έτη εμπιστοσύνης!
Συνομιλήσαμε με φίλες και φίλους από τα παλιά, χορέψαμε , διασκεδάσαμε  με τις δυο ορχήστρες , στην μια εκ των οποίων τραγουδούσε ο ξάδερφος μου Στάθης Παυλίδης , ο γιος της θείας μου Τασούλας και του αείμνηστου θείου μου Θεόδωρος Παυλίδη , Αϊδόνι του ποντιακού πενταγράμμου !
Συγχαρητήρια στο νέο ΔΣ για την εκδήλωση!
Με την ευχή να συνεχίσει το έργο της αείμνηστης πολυαγαπημένης μου Προεδρίνας ΣΟΥΣΑΝΑΣ ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου ! 
Στις 8 Οκτωβρίου ψηφίζουμε για μια ισχυρότερη Σκύδρα! 
Ψηφίζουμε για τη Σκύδρα που μας αξίζει!
Ψηφίζουμε «Αλλαγή Σκυτάλης» για το Δήμο Σκύδρας !!
Ψηφίζουμε για ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΚΥΔΡΑΣ την ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ!





Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment