Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μετρητά τέλος για τους στρατιώτες…Η μισθοδοσία των οπλιτών θητείας άλλαξε και η μέθοδος με την οποία επί χρόνια υλοποιείτο, δηλαδή με την καταβολή μετρητών, είναι πλέον παρελθόν.
Μαθαίνουμε λοιπόν ότι δόθηκαν συγκεκριμένες κατευθύνσεις από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ, Στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο, ώστε η μισθοδοσία των οπλιτών να εκσυγχρονιστεί, με αξιοποίηση των ίδιων ακριβώς εργαλείων με τα οποία πληρώνονται οι εργαζόμενοι στο δημόσιο και στον ιδιωτικό τομέα.
Το project ολοκληρώθηκε από την αρμόδια υπηρεσία του ΓΕΕΘΑ και η μισθοδοσία καταβάλλεται πλέον στους ατομικούς τραπεζικούς λογαριασμούς των οπλιτών θητείας. Πολλαπλά τα οφέλη από αυτή την προσπάθεια, συμπεριλαμβανομένης της μείωσης του χρόνου διεκπεραίωσης της μισθοδοσίας σε συνδυασμό με την ασφάλεια πληρωμών, τη δυνατότητα άμεσης εκτέλεσης οικονομικών ελέγχων διασφάλισης της διαδικασίας και φυσικά τη σημαντική εξοικονόμηση σε ότι αφορά στο απασχολούμενο προσωπικό σε σύγκριση με το προηγούμενο καθεστώς.

Τα τελευταία 4 χρόνια έχουν γίνει πολλά στις Ένοπλες Δυνάμεις και μικρά και μεγάλα και παρότι μία ρύθμιση σαν αυτή μπορεί να μην φαίνεται κάτι μεγάλο, εν τούτοις η ενιαία και για τους 3 Κλάδους εφαρμογή εκσυγχρονισμένης διαδικασίας μισθοδοσίας των οπλιτών θητείας εντάσσεται στο ευρύτερο πλέγμα αναβάθμισης των λειτουργιών της διοικητικής μέριμνάς τους, προς όφελος του συνόλου του προσωπικού τους.

Πηγή: kranosgr.com
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Ναι, σκοτώθηκαν να δίνουν λεφτά στο στράτευμα. Άλλοι τα λυμαίνονται, αετονύχηδες και αεριτζήδες με το μλα μπλα και τα τοιαύτα. Αίσχος. Για κάποιους ο μισθός ούτε πειράχτηκε με τις κρίσεις. Είναι αυτοί που δε δούλεψαν ποτέ στη ζωή τους αλλά ρυθμίζουν τις ζωές των άλλων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.