Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

''Παγκόσμια Ημέρα Επανεκκίνησης Καρδιάς'': Εκπαιδευτική εκδήλωση του ΕΚΑΒ Γιαννιτσών στον πεζόδρομοΣτα πλαίσια της δράσης του ΕΚΑΒ σε όλη την Ελλάδα για την ευαισθητοποίηση και εκπαίδευση του πληθυσμού στην καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση, 
την Δευτέρα 16/10/2023 <<Παγκόσμια Ημέρα Επανεκκίνησης Καρδιάς>>, το ΕΚΑΒ Γιαννιτσών θα βρίσκεται από τις 10:00 μέχρι τις 15:00 στον πεζόδρομο Γιαννιτσών.
Κατά τη διάρκεια των εκπαιδευτικών εκδηλώσεων, οι διασώστες του ΕΚΑΒ Γιαννιτσών θα πραγματοποιήσουν επιδείξεις στην Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση και στη χρήση του Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή, σε συνδυασμό με πρακτικές ασκήσεις σε σταθμούς δεξιοτήτων με τη χρήση προπλασμάτων και εκπαιδευτικών Απινιδωτών.
Παράλληλα, θα ενημερώνουν τους πολίτες τόσο για την αναγκαιότητα των βασικών γνώσεων κατά την αντιμετώπιση απειλητικών για τη ζωή καταστάσεων, όσο και για τον ρόλο, τη λειτουργία αλλά και τον ευρύτερο τρόπο της πανελλαδικής δραστηριοποίησης του ΕΚΑΒ ως του μοναδικού επίσημου φορέα παροχής επείγουσας προνοσοκομειακής φροντίδας.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.