Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Στέφανος Κασσελάκης: Παντρεύεται αύριο Πέμπτη στις ΗΠΑ το σύντροφό του Τάιλερ Μάκμπεθ



Ο Στέφανος Κασσελάκης ενημέρωσε τα μέλη της πολιτικής γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ ότι ένας από τους λόγους που βρίσκεται στις Ηνωμένες πολιτείες είναι ότι αύριο, στη Νέα Υόρκη, παντρεύεται με πολιτικό γάμο με το σύντροφό του Τάιλερ Μάκμπεθ.

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

15 comments:

  1. Σοβαρά? Και τώρα τι πρέπει να κάνουμε με τις βλακείες που γράφετε? Είναι πικρός ο καφές για τη Ν.Δ. Η κατρακύλα ξεκίνησε. Εστιάζουμε στην ανικανότητα του Κούλη και αφήνουμε τα προσωπικά στην άκρη. Απέτυχε σε όλες τις επιλογές του. Και η ειδικά στου ανεψιού. Πίκρα μεγάλη πίκρα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρόσεχε το ζάχαρο σου ανέβηκε και λες χαζομάρες, από τα πολλά κουφέτα θα είναι !

      Διαγραφή
    2. Βρε ήπιατε όλους τους πικρός καφέδες και ακόμη μιλατε; μπραβο στο κουράγιο σας

      Διαγραφή
    3. 4:07 μ.μ. ο συριζα εχει πιει ολη την βραζιλια στα 3 νεροζούμια κόλλησαν

      Διαγραφή
  2. Καλά κάνει αλλά διακριτικα!, ποιοι μασ κυβερνάνε. Σύριζα τα ψήφισε όλα και φέραν αυτόν να τον διαλύσει τυχαίο!όλα φτιαχτεί ξεφτίλες πρώτη απο όλους αυτή η κολοτόουπα απο τον νόμο μασ.τιποτα δεν είναι τυχαίο.ουστ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είχα μια ελπίδα ότι θα πάρει δικό μας παιδί από την πατρίδα μας έναν Μπάμπη ένα Φώντα έστω έναν Λάκη...αλλά ...και εκεί ξενομανία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χα χα χα χααααααα.....

      Διαγραφή
    2. Η τσακρη τι δώρο θα πάρει στο ζευγαρι; άραγε την κάλεσε στον γαμο;η την εκλεισε να κάνει σόου στο γλέντι!ξέρει να κάνει κολοτουμπεσ πήρε παγκόσμιο πρωτάθλημα στις κολοτουμπεσ.καλουσ απογονουσ πρόεδρε.καλο μήνα του μέλιτος και αστουσ να σκοτώνονται στο σύριζα οι ζηλιάρηδες.χαχαχουχα

      Διαγραφή
  4. Να ζήσουν τα παιδιά και καλούς απογόνους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παρανυφακια ποια συριζαια θα ειναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. άντε και όταν έρθουν με το κάλο μετά από ένα μηνά!!! μαζί χεράκι χεράκι στην πορεία για το πολυτεχνείο μαζί με ολα τα τεκνά να φωνάξουν Αμερικάνοι φονιάδες των λαών!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Να γίνει το γλέντι στην Κρήτη! Mε κουμπάρο τον Πολακη και να βλέπεις τους κρητίκαρους του Πολάκη απ τα Ανώγεια να χειροκροτάνε και να χορεύουν και να εύχονται στους νεόνυμφους! και μετά να ισχύσει αυτό που λένε για τους κουμπάρους! στην Κρήτη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μέλι 🍯 και καρύδια για την πρώτη νύχτα....α ρε Τσίπρα τι μας έκανες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. το νυφικο ποιος θα το φοραει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.