Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Χρυσή Αλμωπίας: Αρχιερατικός εσπερινός στη μνήμη της Αγίας Νεομάρτυρος Χρυσής στον τόπο καταγωγής της (βίντεο)



Σήμερα Τετάρτη 12 Οκτωβρίου, παραμονή της εορτής της Αγίας Νεομάρτυρος Χρυσής από την Αλμωπία, ο Σεβ. Μητροπολίτης Κρήτης Ειρηναίος χοροστάτησε στον πανηγυρικό εσπερινό που τελέσθηκε με Αρτοκλασία και Λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας στην πατρίδα και τόπου του μαρτυρίου της, το χωριό Χρυσή της Αλμωπίας, στον φερώνυμο της Αγίας πανηγυρίζοντα ιερό ενοριακό ναό.
Στον εσπερινό και τη Λιτάνευση παραβρέθηκε ο ΥφΑΑΤ Διονύσης Σταμενίτης, ο βουλευτής Πέλλας Λάκης Βασιλειάδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Δάνης Τζαμτζής, ο Δήμαρχος Αλμωπίας Χρήστος Μπάτσης, ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Νίκος Παρούτογλου και πλήθος κόσμου.
Αύριο Παρασκευή θα τελεστεί Όρθρος και Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία  και το απόγευμα της ίδιας ημέρας θα Ιερά Παράκληση προς τιμήν της Αγίας Χρυσής.   
 
 














Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Υγεία και ευλογία να δίνει σε όλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Του χρόνου να βγάλουμε κάποιον άλλον Άγιο γιατί έχει ημέρες χωρίς κάποια γιορτή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν σας ανάγκασε κάποιος να γιορτάζετε τους Αγίους. Εγώ όμως θα σας παρακαλέσω όταν θα γιορτάζουμε κάποια γιορτή ενός Αγίου και θα έχουμε αργία καλό θα είναι εσείς να εργάζεστε εφόσον δεν πιστεύετε σ αυτούς.

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.