Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μαρία Παπαδοπούλου: ''Τέλος στη μετριότητα, η Σκύδρα την Κυριακή αλλάζει Δήμαρχο''



Μπροστά σε ένα ενθουσιώδες κοινό που την χειροκροτούσε συνεχώς πραγματοποίησε την Πέμπτη το βράδυ, την κεντρική συγκέντρωση της παράταξής της η υποψήφια Δήμαρχος Σκύδρας, Μαρία Παπαδοπούλου!

Στο ξεκίνημα της ομιλίας της η επικεφαλής της παράταξης "Αλλαγή Σκυτάλης" εξήγησε τους λόγους για τους οποίους πήρε την απόφαση να διεκδικήσει τα ηνία του Δήμου Σκύδρας τονίζοντας: "Αυτό που έβλεπα να γίνεται από τη δημοτική αρχή με κούρασε και με τρόμαξε…», σημείωσε η υποψήφια Δήμαρχος Σκύδρας.

Ασκώντας δριμεία κριτική στην σημερινή δημοτική αρχή ανέφερε ότι από την αδράνειά της χάθηκαν εκατομμύρια ευρώ γιατί, όπως είπε χαρακτηριστικά, "κοιμόταν ή έκανε πως κοιμόταν". 

Η υποψήφια Δήμαρχος αναφέρθηκε στην υπόθεση του λατομείου Μανδάλου, αλλά και στα χρέη της ΔΕΥΑ προς τη ΔΕΗ, τα οποία όπως σημείωσε, ξεπερνούν τα 5 εκ. ευρώ.

Στη συνέχεια παρουσίασε τους βασικούς πυλώνες του προγράμματος της, υπογραμμίζοντας: "Στους δύσκολους καιρούς χρειαζόμαστε πολλά έργα κι όχι δύο τρία για να πούμε ότι κάναμε έργα. Χρειαζόμαστε έργα που θα βάλουν τη Σκύδρα στον χάρτη", επισήμανε, προσθέτοντας ότι η μετριότητα της σημερινής δημοτικής αρχής μας κοστίζει πολλά εκατομμύρια ευρώ καθώς χάθηκαν πολλές ευκαιρίες.

Η Μαρία Παπαδοπούλου, αφού τόνισε ότι "αυτές οι εκλογές είναι μια επιλογή μεταξύ στασιμότητας και προόδου", έκλεισε ως εξής: "Η ψήφος σας δεν είναι απλώς μια επιλογή, μια υποχρέωση δεξιά και αριστερά. Η ψήφος σας είναι μια ισχυρή φωνή που διαμορφώνει το μέλλον της πόλης μας. Ας ενωθούμε για να ψηφίσουμε για το καλύτερο αύριο που έχουμε οραματιστεί όλοι μαζί. Ψηφίζουμε Αλλαγή Σκυτάλης. Αυτή την Κυριακή αλλάζουμε Δήμαρχο".

papsk
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.