Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κιλκίς: Κινητοποιήσεις συλλόγων γονέων για τη διακοπή δρομολογίων σχολικών μεταφορώνΝα εξασφαλιστεί η μεταφορά στα σχολεία των μαθητών ακόμα και των πιο απομακρυσμένων χωριών, ζητεί η Ένωση Γονέων Δήμου Κιλκίς, που έχει ξεκινήσει κινητοποιήσεις με Συλλόγους Γονέων και μαθητές από σχολεία του Κιλκίς και της Παιονίας, μετά τη διακοπή -από τις 11 Οκτωβρίου- 31 δρομολογίων σχολικών μεταφορών.
      Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν οι γονείς επισήμαναν ότι το αποτέλεσμα της διακοπής των δρομολογίων είναι οι μαθητές να αποκόπτονται από την εκπαιδευτική διαδικασία, και να προσμετρώνται οι απουσίες τους.  
      Το πρόβλημα, όπως διευκρίνισε ο πρόεδρος της Ένωσης Γονέων, Κώστας Τσαουσίδης ανέκυψε στη διαγωνιστική διαδικασία για το μεταφορικό έργο και σχετίζεται με τον αλγόριθμο βάσει του οποίου υπολογίζεται η αποζημίωση του εργολάβου. «Δεν αφορά τα παιδιά μας, αν υπάρχει έλλειψη ενδιαφέροντος για το μεταφορικό έργο και το τι θέλει να κάνει το κάθε πρακτορείο, εμείς ζητούμε να έχουν πρόσβαση τα παιδιά μας στο σχολείο», τόνισε, ζητώντας να υπάρξει πολιτική απόφαση ώστε να λυθεί άμεσα το θέμα.  
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Αν ήτανε να κουβαλήσουν καυτές θα πήγαιναν και στα βουνά να τους πάρουν ,τα ελληνακια δεν το αξίζουν αυτή είναι η Ελλάδα ,μπράβο στο σύλλογο μπράβο εκεί μη τους αφήνετε ζητάτε τα δικαιώματα σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.