Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ανοιχτή πρόσκληση Δήμου Πέλλας για σεμινάριο στον οινοτουρισμό


Ο Δήμος Πέλλας ανακοινώνει ανοιχτή πρόσκληση για ένα πενθήμερο εκπαιδευτικό σεμινάριο για ανέργους με θέμα τον οινοτουρισμό.

Το σεμινάριο υλοποιείται στο πλαίσιο του έργου "Enhancing the cross-border wine experience for local development" με το ακρωνύμιο "wine-up", το οποίο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και από εθνικούς πόρους των συμμετεχουσών χωρών του Προγράμματος Διασυνοριακής Συνεργασίας “Greece – Republic of North Macedonia 2014-2020”.

Δυο εκπαιδευτές θα παρουσιάσουν τις στρατηγικές για την ανάπτυξη του οινοτουρισμού και οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν για τις ευκαιρίες που αυτός προσφέρει.
 Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί τις εργάσιμες μέρες από 8 ως 14 Νοεμβρίου σε αίθουσα που θα ανακοινωθεί σύντομα.

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν την αίτηση ενδιαφέροντος μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην κα Α. Χερκελετζή anastasiaherk@yahoo.gr. Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. 2382350815.
Θα τηρηθεί
σειρά προτεραιότητας και θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΛΛΑΣ
ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΣΤΑΜΚΟΣ

Μπορείτε να κατεβάσετε την αίτηση ενδιαφέροντος ΕΔΩ
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.