Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

1ο ΕΠΑΛ Έδεσσας: Εκπαιδευτική Δράση με θέμα: ''Κυκλική Οικονομία'' & ''Ανακύκλωση''Στις 09/11/23 η Γ΄ Τάξη Αισθητικής, του 1ο ΕΠΑΛ/ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΈΔΕΣΣΑΣ, του Τομέα Υγείας Πρόνοιας & Ευεξίας, με υπεύθυνη καθηγήτρια την κυρ. Λιόλιου Σ. και την κυρ. Κεχαγιά Αν., Παντζαρτζή Ε., Καμέα Ζ., θα πραγματοποιήσει Εκπαιδευτική Δράση, στο κέντρο της πόλης (Μικρά Καταρακτάκια), με θέμα: ¨ Κυκλική Οικονομία ¨ & ¨ Ανακύκλωση¨.

Οι μαθητές θα μοιράσουν σε μικρά παιδιά δωράκια που έχουν κατασκευάσει τα ίδια, χρησιμοποιώντας μόνο ανακυκλώσιμα υλικά. Η πρωτοβουλία αυτή θα συνδυαστεί με ενημέρωση των πολιτών σε θέματα κυκλικής οικονομίας και ανακύκλωσης, θέτοντας ερωτήματα και προβληματισμούς στους πολίτες σχετικά με το πως μπορούμε να συμβάλλουμε στην εξοικονόμηση οικονομικών πόρων και στην βιωσιμότητα του παραγωγικού μοντέλου της χώρας.

Η προσπάθεια αυτή έχει την υποστήριξη του Δήμου της πόλης, που παραχώρησε τον απαραίτητο εξοπλισμό, τον οποίο και ευχαριστούμε.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.