Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η Εκπαιδευτική Δράση του 1ου ΕΠΑΛ Έδεσσας στο κέντρο της πόλης: ''Κυκλική Οικονομία'' & ''Ανακύκλωση'' (φωτο)Στις 09/11/23 το 1ο ΕΠΑΛ/ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΈΔΕΣΣΑΣ, του Τομέα Υγείας Πρόνοιας & Ευεξίας, Τμήμα Γ΄ Τάξη Αισθητικής, με υπεύθυνη καθηγήτρια την κυρ. Λιόλιου Σ. και την κυρ. Κεχαγιά Αν., Παντζαρτζή Ε., Καμέα Ζ., πραγματοποίησε Εκπαιδευτική Δράση, στο κέντρο της πόλης, με θέμα: ¨ Κυκλική Οικονομία ¨ & ¨ Ανακύκλωση¨.

Οι μαθητές μοίρασαν σε μικρά παιδιά δωράκια που κατασκεύασαν τα ίδια, χρησιμοποιώντας μόνο ανακυκλώσιμα υλικά. Η πρωτοβουλία αυτή συνδυάστηκε με ενημέρωση των πολιτών σε θέματα κυκλικής οικονομίας και ανακύκλωσης, θέλοντας να περάσουν το μήνυμα, πως όλοι μαζί και συντονισμένα μπορούμε να συμβάλλουμε στην εξοικονόμηση οικονομικών πόρων και στην βιωσιμότητα του παραγωγικού μοντέλου της χώρας.

Η προσπάθεια αυτή είχε την υποστήριξη του Δήμου της πόλης, που παραχώρησε τον απαραίτητο εξοπλισμό, τον οποίο και ευχαριστούμε.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.