Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ανοίγει τις πύλες του για την περίοδο 2023-24 το Αλεξάνδρειο Δημοτικό Ωδείο ΓιαννιτσώνΑνοίγει τις πύλες του το Αλεξάνδρειο Δημοτικό Ωδείο Γιαννιτσών για τη σχολική-ωδειακή χρονιά 2023-24. Χαράσσοντας μια νέα πορεία σχετικά με το παρελθόν, με την παρουσίαση σημαντικών έργων της νεοελληνικής έντεχνης μουσικής φιλολογίας, συνεχίζει και φέτος σε αυτή τη μουσική οδό. Κάτι που διέπεται από πολλαπλά οφέλη. Καταρχήν, όλες οι καλλιτεχνικές δραστηριότητες του Ωδείου λειτουργούν εκπαιδευτικά για τους ίδιους του τους σπουδαστές με τη συμμετοχή τους στα σύνολά του όπως και με την ενασχόλησή τους με τη ζωή και το έργο κορυφαίων Ελλήνων μουσουργών. 

Επίσης, το Αλεξάνδρειο Δημοτικό Ωδείο Γιαννιτσών τιμά τον ρόλο του ως ο πλέον έγκριτος φορέας μουσικής εκπαίδευσης και παραγωγής πολιτισμού του τόπου μας, όπως άλλωστε και ο αρχαιότερος, καθώς σε δύο χρόνια συμπληρώνει 40ετία λειτουργίας! Έτσι, λειτουργεί ως μορφωτικός φορέας τόσο για τους σπουδαστές του όσο και για την ευρύτερη τοπική κοινωνία του Δήμου Πέλλας. 

Να σημειωθεί τέλος ότι το Ωδείο, στο οποίο διδάσκουν καταρτισμένοι καθηγητές, τελεί υπό τη διεύθυνση του Γιαννιτσιώτη σολίστα κιθάρας και Διδάκτορος Μουσικολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, Ιωάννη Ανδρόνογλου (φωτο).

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.