Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συμμετοχή της ΟΕΣΔΚΜΑΚ στις κινητοποιήσεις της 22ης Νοεμβρίου 2023 για το νέο Φορολογικό ΝομοσχέδιοΜε τη συμμετοχή των Προέδρων των Ομοσπονδιών, μελών της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας, πραγματοποιήθηκε Διευρυμένη Συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΕΣΕΕ, το μεσημέρι της Παρασκευής 17 Νοεμβρίου 2023. Με αφορμή το νέο φορολογικό νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση, αποφασίστηκε από κοινού, η συμμετοχή στις κινητοποιήσεις της Τετάρτης 22ης Νοεμβρίου αλλά ΟΧΙ το κλείσιμο των καταστημάτων.

Στο πλαίσιο της απόφασης αυτής, το βράδυ της ίδιας ημέρας, η Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Κεντροδυτικής Μακεδονίας συνήλθε σε έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο. Αποφασίστηκε, η Ομοσπονδία μας να συμπλεύσει με την απόφαση του Δ.Σ. της ΕΣΕΕ και συνεπώς, όλοι οι Εμπορικοί Σύλλογοι, που την απαρτίζουν, να συμμετάσχουν στις κατά τόπους κινητοποιήσεις.

Κρίνουμε ότι το νέο φορολογικό νομοσχέδιο που προωθεί η Κυβέρνηση, αποτελεί θηλιά στο λαιμό των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και σε πολλές περιπτώσεις, είναι σίγουρο, ότι θα κριθεί και η επιβίωση αυτών. Με την εισαγωγή φορολογητέου τεκμαρτού εισοδήματος, με τη φορολόγηση δηλαδή εισοδήματος που δεν έχει αποκτηθεί, οδηγείται σε αφανισμό μεγάλο τμήμα ατομικών εμπορικών επιχειρήσεων.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Ελμαλόγλου Νεκτάριος     Δημάδης Κωνσταντίνος
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.