Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ανταλλαγή/Δωρεά βιβλίων για 2η χρονιά στον Δήμο ΠέλλαςΣυνεχίζοντας την προσπάθεια προώθησης των αρχών της Κυκλικής Οικονομίας στους δημότες μας το τμήμα Ανακύκλωσης του Δήμου Πέλλας μετά την περσινή πολύ πετυχημένη δράση δωρεάς / ανταλλαγής / επαναχρησιμοποίησης βιβλίων, διοργανώνει για 2η συνεχή χρονιά την ίδια δράση!!!! 
Στο πλαίσιο της 12ης Παραμυθούπολης, στις 15 και 16 Δεκεμβρίου 2023 και ώρες 11:00 -13:00 και 18:00 – 20:00 στο περίπτερο του Δήμου στο Πάρκο Αγίου Γεωργίου Γιαννιτσών θα μπορούν οι δημότες μας, μεγάλοι και παιδιά, να  φέρνουν βιβλία, τα οποία α) θα μπορούν να ανταλλάξουν επί τόπου με βιβλία άλλων δημοτών ή και β) θα τα χαρίσουν σε δομές του δήμου, σε άπορες οικογένειες, σε συλλόγους ή σε βιβλιοθήκες του Δήμου. 
Με στόχο την προβολή των εννοιών της Επαναχρησιμοποίησης αλλά και της Αλληλεγγύης,  με την ευκαιρία των εορτών, θέλουμε να μυήσουμε τους δημότες μας στην αλλαγή συμπεριφοράς «από τη θεωρία στην πράξη» και τον τρόπο με τον οποίο μέσα από τις καθημερινές μας δραστηριότητες μπορούμε να συμβάλλουμε στην προστασία του περιβάλλοντος.
Καλούμε τους δημότες να αγκαλιάσουν την δράση αυτή και με την προσφορά σας να μπορέσουμε να γεμίσουμε τις γιορτές με βιβλία! Χαρίζοντας ένα βιβλίο κάνουμε μια πράξη αγάπης και φιλίας προς εκείνους που το θέλουν αλλά δεν μπορούν να το αποκτήσουν. Αυτή είναι η κεντρική φιλοσοφία της δράσης συνδυάζοντας το περιβαλλοντικό αλλά και κοινωνικό πρόσημο.
Δ/νση Καθαριότητας, Πρασίνου και Περιβάλλοντος
Τμήμα Ανακύκλωσης Δήμου Πέλλας

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.