Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εκμισθώνεται το Σχολικό Κυλικείο του 3ου Δημοτικού Σχολείου ΓιαννιτσώνΗ Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Πέλλας προκηρύσσει Δημόσιο Πλειοδοτικό Διαγωνισμό με ενσφράγιστες προσφορές για την εκμίσθωση του Σχολικού Κυλικείου του 3ουΔημοτικού Σχολείου Γιαννιτσών

Ο  διαγωνισμός  και  η αποσφράγιση των προσφορών θα πραγματοποιηθεί δημόσια σε αίθουσα Συμβουλίου του Δήμου Πέλλας στο Δημαρχείο (Χατζηδημητρίου & Εθνικής Αντίστασης, 58100 Γιαννιτσά, 2ος όροφος) ενώπιον της Επιτροπής Διενέργειας του Διαγωνισμού την Πέμπτη 30/11/2023 και ώρα 13:00 μ.μ.

Σε περίπτωση αποτυχίας  του διαγωνισμού, αυτός θα επαναληφθεί στις 21-12-2023 με την ίδια διαδικασία ώρα 11:00 π.μ.

Τα δικαιολογητικά, μαζί με την οικονομική προσφορά θα υποβάλλονται στα γραφεία της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Πέλλας, σε σφραγισμένο φάκελο με το ονοματεπώνυμο του υποψήφιου γραμμένο πάνω στο φάκελο. Ταχ. Διεύθυνση: Χατζηδημητρίου & Εθνικής Αντίστασης από την 1-11-2023 έως την 30-11-2023 και ώρα 10:30 π.μ.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι να απευθύνονται στα γραφεία της Σχολικής Επιτροπής Α’θμιας Εκπαίδευσης στο τηλ: 2382350855, απ’ όπου μπορούν να ενημερωθούν και να παραλάβουν τη διακήρυξη του διαγωνισμού κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες (Δευτέρα – Παρασκευή: 08:30 – 14:30).

Δείτε ΕΔΩ την αναλυτική διακήρυξη 
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.