Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πρόσληψη 5 ατόμων στην ΕΦΑ Πέλλας



Η ΕΦΑ Πέλλας γνωστοποιεί την πρόσληψη επιστημονικού προσωπικού και λοιπών ειδικοτήτων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την εκτέλεση των αρχαιολογικών εργασιών του υποέργου «Αρχαιολογικές έρευνες και εργασίες» του έργου «Έργα αποχέτευσης στο Δήμο Σκύδρας».

Το υποέργο που θα εκτελεστεί αφορά στην παρακολούθηση των εκσκαφικών και χωματουργικών εργασιών των τεχνικών υποέργων, διενέργεια σωστικής ανασκαφικής έρευνας σε περίπτωση εντοπισμού αρχαιοτήτων, τεκμηρίωση (φωτογραφική και σχεδιαστική αποτύπωση), συντήρηση και μελέτη του αρχαιολογικού υλικού που θα προκύψει, λήψη μέτρων προστασίας ακίνητων αρχαιοτήτων.

Λόγω των ειδικών απαιτήσεων και της φύσης του έργου που αφορά στην επίβλεψη εκσκαφικών εργασιών και διενέργεια τυχόν ανασκαφικής έρευνας και για την έντεχνη και εμπρόθεσμη υλοποίηση των ανωτέρω εργασιών εντός των εγκεκριμένων χρονοδιαγραμμάτων του έργου, απαιτείται η πρόσληψη εξειδικευμένου προσωπικού με τις ειδικότητες που αποτυπώνονται στον ακόλουθο πίνακα. Κάθε σύμβαση εργασίας θα αφορά σε χρονικό διάστημα δύο (2) μηνών από την ημερομηνία υπογραφής τηςσύμβασης, με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης της σύμβασης έως τη λήξη του υποέργου, εφόσον κριθεί αναγκαίο από την εξέλιξη αυτού.

H σχετική προκήρυξη έχει ως εξής:

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.