Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εδεσσαϊκός - Ίκαροι Γιαννιτσών 64-59


Για την πέμπτη στροφή του πρωταθλήματος της Α ΕΚΑΣΚΕΜ η ομάδα των Ικάρων ,γνώρισε την εκτός έδρας ήττα από τον Εδεσσαϊκό στην Έδεσσα με 64-59. Πρώτο δεκάλεπτο και οι φιλοξενούμενοι "μπαίνουν" δυνατά στο παρκέ και με σωστές αποφάσεις σε άμυνα και σε επίθεση βρισκονται να προηγούνται με το τέλος της περιόδου(13-21). 
Δεύτερη περίοδος και οι γηπεδούχοι βρίσκουν αντίδραση και πλησιάζουν τους Ικάρους οποίοι προηγούνται με βραχεία κεφαλή με το τέλος του ημιχρόνου (36-39). 
Τρίτη περίοδος και το ντέρμπι καλά κρατεί, με την επιθετική δυστοκία να κάνει την εμφάνιση της, με την ομάδα απο τα Γιαννιτσά να μην μπορεί να βρει σκορ, με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να ισοφαρίζουν στο τέλος της περιόδου (48-48). 
Τέταρτη και τελευταία περίοδος του αγώνα το παιχνίδι εχει μια άγρια ομορφιά με τον Εδεσσαϊκό να διαχειρίζεται το ισχνό προβάδισμα μέχρι το τέλος και να φτάνει στην νίκη με 64-59. Επόμενη αγωνιστική οι Ίκαροι υποδέχονται τον ΠΑΟΚ Αλμωπιας στο κλειστό γυμναστήριο "Έλλη Μυστακίδη" στα Γιαννιτσά (16:00 2/12).

ΙΚΑΡΟΙ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ GRAMMAFARM(Γκότσης): Στεργίου, Μαυρομάτης, Χαραλαμπίδης, Μπόνος, Στανιτσιδης, Μπογδάνης 21(1), Λαγός 11(1), Ρεμπελος 12(2), Καραχισαριδης Γ. 1, Μπαγιωκας 14, Σταμπουλτζης.

Ίκαροι Γιαννιτσών
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.