Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Οργάνωση Πέλλας της ΚΝΕ: Στηρίζουμε τον δίκαιο αγώνα των μαθητών του Μουσικού Σχολείου ΓιαννιτσώνΟι οργανώσεις της ΚΝΕ στον νομό Πέλλας στηρίζουμε τον αγώνα που εδώ και χρόνια δίνουν οι μαθήτριες και οι μαθητές του μουσικού σχολείου Γιαννιτσών και τα δίκαια αιτήματα τους ώστε άμεσα να αποκτήσουν σύγχρονο και ασφαλές κτίριο με όλο τον απαραίτητο υλικοτεχνικό εξοπλισμό.

Είναι απαράδεκτο εν έτει 2023, το Μουσικό Σχολείο Γιαννιτσών να στεγάζεται σε προκάτ και λυόμενα κτίρια, με τους μαθητές και τις μαθήτριες να κάνουν μάθημα σε απαράδεκτες συνθήκες, ακόμα και σε αποδυτήρια γυμναστηρίου και στην αποθήκη του σχολείου(!).

Απαιτούμε εδώ και τώρα:

· Αύξηση της κρατικής χρηματοδότησης στο ύψος των αναγκών των μαθητών ώστε άμεσα να δοθεί λύση στο κρίσιμο ζήτημα στέγασης του σχολείου.

· Πιστοποίηση θεωρητικών σπουδών σε κάθε απόφοιτο Μουσικού Σχολείου (Θεωρεία κι Αρμονία) και των μαθημάτων μουσικών οργάνων.

· Επιπλέον μοριοδότηση των μαθητών/τριών που ενδιαφέρονται για μουσικές σχολές των ελληνικών Πανεπιστημίων.

· Δωρεάν μουσικά εγχειρίδια για τα μαθήματα θεωρητικής μουσικής εκπαίδευσης (θεωρεία, αρμονία, βυζαντινή, οργανολογία, ιστορία μουσικής και μορφολογία) και στα μαθήματα οργάνων.

· Μεγαλύτερη κι έγκαιρη πρόσληψη εκπαιδευτικών μουσικής παιδείας.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Μπράβο στην ΚΝΕ. Είχε δεν είχε κατέστρεψε με το καπέλωμά της τον αγώνα των παιδιών!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν το βλεπουμε ολοι ετσι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.