Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΑΟΚ: Ραντεβού με την ιστορία στη Φρανκφούρτη – ''Απόβαση'' οπαδών του Δικεφάλου



Ο ΠΑΟΚ καλείται να δώσει ένα σπουδαίο ματς απόψε στη Φρανκφούρτη κόντρα στην Άιντραχτ, θέλοντας να πετύχει μια τεράστιας σημασίας νίκη, η οποία θα του εξασφαλίσει την πρωτιά στον όμιλο στο UEFA Europa Conference League.
Το ματς του ΠΑΟΚ κάνει σέντρα στις 22:00 ώρα Ελλάδος και θα μεταδοθεί από το Cosmote Sport 6.
Ο Πολωνός Νταμιάν Σιλβέστρζακ θα διαιτητεύσει την αναμέτρηση που θα κρίνει την πρωτιά του ομίλου

Πάνω από 3.000 φίλοι του ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Άιντραχτ
Σύμμαχος του Δικεφάλου θα είναι και οι οπαδοί του, οι οποίοι εξάντλησαν τα εισιτήρια μέσα σε λίγη ώρα. Η “ασπρόμαυρη” ΠΑΕ είχε ανακοινώσει ότι διατέθηκαν τα 2.850 εισιτήρια που είχε εξασφαλίσει από τη γερμανική ομάδα. Οι οπαδοί του “Δικεφάλου του Βορρά” αναμένεται να είναι πάντως πολύ περισσότεροι, αφού αρκετοί θα είναι και οι Έλληνες ομογενείς που θα βρεθούν στο γήπεδο, στην εξέδρα της Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Οι οδηγίες της γερμανικής Αστυνομίας στους φίλους του ΠΑΟΚ
Η Αστυνομία της Φρανκφούρτης κοινοποίησε μια σειρά από οδηγίες στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, οι οποίες αφορούν τους φιλάθλους που θα βρεθούν στη γερμανική πόλη για τον αγώνα.
« Οι γερμανικές αρχές απαγορεύουν την πορεία προς το γήπεδο. Το σημείο συνάντησης των φίλων του Δικεφάλου είναι η Ο’ Reilly’s Irish Pub (Am Hauptbahnhof 4, 60329 Frankfurt am Main), δίπλα στον Κεντρικό Σταθμό Τρένων. Οι φίλαθλοι θα πρέπει να συγκεντρωθούν στις 17:00 ώστε να ξεκινήσουν τη μετάβασή τους προς το γήπεδο όσο το δυνατόν νωρίτερα.
Η μετάβαση των φιλάθλων θα γίνει με τρένα από τον Κεντρικό Σταθμό Τρένων, που θα οδηγούν απευθείας στο γήπεδο, με συνοδεία της γερμανικής αστυνομίας. Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 18:00.
Για τους φίλους του ΠΑΟΚ που δεν θα μεταβούν με τρένο προς το γήπεδο από το σημείο συνάντησης, συστήνεται να βρίσκονται στο γήπεδο τουλάχιστον δύο ώρες νωρίτερα, προκειμένου να περάσουν τους απαραίτητους ελέγχους.
Εντός του Deutsche Bank Park απαγορεύονται:
Η κατοχή και χρήση βεγγαλικών.
Τα κράνη κι οι ομπρέλες.
Οποιοδήποτε αντικείμενο μπορεί να κρύψει το πρόσωπο κάποιου (μαντίλια, full face).
Μαχαίρια, όπλα κι αντικείμενα που μπορούν να προκαλέσουν σωματική βλάβη.
Πανό και σημαίες με ρατσιστικό ή πολιτικό περιεχόμενο.
Πανό και σημαίες μεγαλύτερα των δύο μέτρων και κοντάρια για τα πανό.
Ναρκωτικές ουσίες.
Συσκευές λέιζερ.
Αλκοόλ και κάθε συσκευασία που είναι γυάλινη ή αλουμινένια.
Backpacks, τσάντες και βαλίτσες.
Τύμπανα, κόρνες.
Μετά το τέλος του αγώνα οι φίλοι του ΠΑΟΚ θα πρέπει να περιμένουν για λίγο στον ειδικό χώρο Ostkurve, έξω από τις θύρες 19-21 του γηπέδου. Εκεί θα υπάρχουν ανοιχτά καταστήματα με νερό και φαγητό, καθώς και τουαλέτες. Μετά το πέρας του απαραίτητου χρόνου θα συνοδευτούν από τη γερμανική αστυνομία στα μέσα μεταφοράς τους.
Παρακαλούνται οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ να τηρήσουν τα μέτρα των γερμανικών αρχών, προκειμένου να αποφευχθεί οποιοσδήποτε κίνδυνος τιμωρίας της ομάδας ή ενδεχόμενες νομικές ενέργειες εναντίον τους. Οι αρχές στην Γερμανία είναι ιδιαίτερα αυστηρές και δείχνουν μηδενική ανοχή στους παραβάτες.
 
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.