Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γιαννιτσά: Εκδήλωση με προβολή ντοκιμαντέρ μαθητών Γυμνασίων για το Πολυτεχνείο"50 Χρόνια από την εξέγερση του Πολυτεχνείου"

Το 1ο Γυμνάσιο Γιαννιτσών, τα Γυμνάσια Αραβησσού, Νέου Μυλοτόπου και ο Δήμος Πέλλας σας προσκαλούν στην εκδήλωση εορτασμού της συμπλήρωσης των 50 Χρόνων από την εξέγερση του Πολυτεχνείου στις 17 Νοεμβρίου 1973, που θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών, την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2023, ώρα 09:30 το πρωί.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα προβληθεί το ντοκιμαντέρ: 

«Εδώ Πολυτεχνείο: Η ιστορία με τον δικό μας τρόπο», που δημιούργησαν οι εκπαιδευτικοί  Γεώργιος Γρηγοριάδης, 1ο Γυμνάσιο Γιαννιτσών και Έλσα Κιουτούτσκα 2ο Γυμνάσιο Κρύας Βρύσης.

Στο ντοκιμαντέρ «Εδώ Πολυτεχνείο: Η ιστορία με τον δικό μας τρόπο» 30 μαθητές και μαθήτριες από τα Γυμνάσια Ν. Μυλοτόπου & Αραβησσού παρουσιάζουν τα γεγονότα της εξέγερσης του Πολυτεχνείου με έναν δικό τους διαφορετικό τρόπο.Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.