Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ψήφισμα για το Νοσοκομείο της ΈδεσσαςΤα μέλη της ομάδας «ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΔΕΣΣΑΣ SOS», καθώς και όλοι οι φορείς, σύλλογοι, σωματεία και οι πολίτες που συγκεντρωθήκαμε σήμερα 26/11/2023 στο Πάρκο Μικρών Καταρρακτών Έδεσσας, αποφασίσαμε:

- Να προκηρυχθούν για πρόσληψη ΑΜΕΣΑ όλες οι κενές θέσεις ιατρικού προσωπικού, όλων των ειδικοτήτων, για την εύρυθμη λειτουργία του.

- Στελέχωση σε ιατρικό, νοσηλευτικό ή/και τεχνικό προσωπικό και εξειδίκευσή τους, ώστε να λειτουργούν όλα τα σύγχρονα μηχανήματα που έχει το Νοσοκομείο και σήμερα βρίσκονται στις αποθήκες.

- Άμεση λειτουργία της ΜΕΘ.

- Άμεση επαναλειτουργία των χειρουργείων.

- Εγκατάλειψη κάθε σκέψης για συγχώνευση κλινικών ή τμημάτων των 2 νοσοκομείων του νομού μας.

ΔΕΝ θα ανεχθούμε περαιτέρω υποβάθμιση και κατάρρευση του Νοσοκομείου για αυτό και συνεχίζουμε τον αγώνα και ελπίζουμε ότι θα μας ακολουθήσετε. 

Ο αγώνας όλων των Φορέων, των Σωματείων, των Συλλόγων, των Ομάδων, των Οργανώσεων και κάθε ατόμου που νοιάζεται για την δημόσια υγεία έχει την σημερινή μέρα ως αφετηρία και θα συνεχιστεί μέχρι την λύση των προβλημάτων.

Το παρών ψήφισμα να επιδοθεί στο Διοικητή του Νοσοκομείου καθώς και σε κάθε αρμόδιο και να δημοσιευτεί στον τύπο.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.