Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γιάννης Τσεπκεντζής: ''Δεν θα σταματήσουμε να μαχόμαστε για την αξιοπρεπή λειτουργία των δομών Δημόσιας Υγείας''



"Το ζήτημα τη Υγείας μάς αφορά όλους και ως Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν θα σταματήσουμε να μαχόμαστε για την αξιοπρεπή λειτουργία όλων των δομών Δημόσιας Υγείας, ούτως ώστε με τη σειρά μας να λάβουμε την ποιοτική φροντίδα που δικαιούμαστε και μας αξίζει.

Η κυβέρνηση οφείλει με κάθε τρόπο να προτάξει το συμφέρον του λαού, την επιβίωση του ΕΣΥ και τη διασφάλιση της ζωής, της υγείας και της αξιοπρέπειας των ανθρώπων.".

Τα παραπάνω δήλωσε, μεταξύ άλλων, στο Διαδημοτικό Συλλαλητήριο για την Δημόσια Υγεία και το Νοσοκομείο, ο νεοεκλεγμένος Δήμαρχος Έδεσσας Γιάννης Τσεπκεντζής στην τοποθέτησή του.

Ο κ. Τσεπκεντζής ξεκίνησε την παρέμβασή του με αναφορά σε διεθνή ρεπορτάζ μέσων ενημέρωσης για την κατάσταση της δημόσιας υγείας στην Ελλάδα: "Σε εκτενές ρεπορτάζ του διεθνούς μέσου ενημέρωσης POLITICO για την δραματική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το σύστημα δημόσιας υγείας στην χώρα μας, ο τίτλος του ήταν δυο λέξεις μόνο: "Μην αρρωστήσετε στην Ελλάδα"!!!, με το ΜΜΕ να συμπληρώνει ότι "η όμορφη αυτή χώρα ξεχειλίζει από τουρίστες, αλλά το ιατρικό της σύστημα ραγίζει..." και πρόσθεσε: "Πριν την ίδρυση του ΕΣΥ, το 1985 υπήρχε μόνο το παλιό νοσοκομείο των Γιαννιτσών και στην Έδεσσα το -κατ’ όνομα μόνο- παλιό νοσοκομείο στο κέντρο της πόλης. Κινδυνεύουμε να επιστρέψουμε σε εκείνες τις εποχές και σε εκείνη την κατάσταση..."

Δείτε την ομιλία του νέου Δημάρχου Έδεσσας Γιάννη Τσεπκεντζή:






Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.