Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Αλμωπίας - Τα θέματαΤην Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2023 και ώρα 10:00 π.μ. συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Αλμωπίας για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1 Αποδοχές πάσης φύσεως χρηματοδοτήσεων, επιχορηγήσεων Ο.Τ.Α. Α΄ & Β΄ βαθμού.

2 Διαβίβαση της αριθ.πρωτ.18665/26-10-2023 ΑΙΤΗΣΗΣ για λήψη απόφασης αναφορικά με τις ενέργειες πληρεξούσιου δικηγόρου.

3 Διαβίβαση της υπ΄αριθ. 8540/2023 ΚΛΗΣΗΣ, της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών για ορισμό πληρεξουσίου δικηγόρου.

4 Διαβίβαση της ΚΛΗΣΗΣ της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου (αναφορικά με την αριθ.597/2023 Υπόθεση), για ορισμό πληρεξουσίου δικηγόρου Ή

5 Έγκριση ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ I ΕΛΕΓΧΟΥ ΕΓΓΥΗΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΟΛΩΝ του ανοιχτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού με Ανοικτή Διαδικασία, κάτω του ορίου, μέσω ΕΣΗΔΗΣ, για την «Προμήθεια τροφίμων για τις ανάγκες των υπηρεσιών του Δήμου Αλμωπίας και των Νομικών του Προσώπων (του ΚΕΚΠΑ, της ΔΗΚΕΑ), για χρονικό διάστημα δώδεκα (12) μηνών», με κριτήριο ανάθεσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά αποκλειστικά βάσει τιμής.

6 Έγκριση πρακτικού ΙV για το έργο «ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΕΡΓΟ ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ ΔΙΚΤΥΟΥ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ».

7 Έγκριση πρακτικού κλήρωσης μεταξύ ισότιμων προσφορών για την ανάδειξη προσωρινού αναδόχου του έργου «Βελτίωση των υποδομών στον τομέα της άρδευσης σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Αλμωπίας».

8 Έγκριση πρακτικών δημοπρασίας δημοτικών (πρώην σχολικών) αγροτεμαχίων της ΤΚ Ξιφιανής.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.