Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δήλωση Λάκη Βασιλειάδη για την Αναβάθμιση των ΤΕΠ Γιαννιτσών και ΈδεσσαςΠαρουσία του Υπουργού Υγείας κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη υπεγράφησαν οι συμβάσεις για την αναβάθμιση, την ανακαίνιση και τον εκσυγχρονισμό των Τμημάτων Επειγόντων Περιστατικών 8 νοσοκομείων της 3ης ΥΠΕ, συμπεριλαμβανομένων των ΤΕΠ του Γ.Ν. Πέλλας (Ν.Μ. Έδεσσας και Ν.Μ. Γιαννιτσών), συνολικού Προϋπολογισμού 1.969.299,75 € από το Ταμείο Ανάκαμψης.

Με αφορμή το γεγονός, ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Λάκης Βασιλειάδης δήλωσε:

«Η υλοποίηση αυτή αποτελούσε δέσμευση ήδη κατά την προηγούμενη κυβερνητική περίοδο και παρακολουθούσαμε στενά την εξέλιξη της, σε συνεργασία με την διοίκηση της 3ης ΥΠΕ και τις διοικήσεις των νοσοκομείων μας.

Το έργο βελτίωσης των νοσοκομειακών μονάδων όμως θα συνεχιστεί με περεταίρω αναβαθμίσεις των εγκαταστάσεων και σε άλλους χώρους, όπως χειρουργεία κ.α., ενώ έμφαση θα δοθεί και στην επαρκή στελέχωση με ιατρικό προσωπικό, ώστε να εξαλειφθούν οι ελλείψεις.

Ο τομέας της Υγείας αναβαθμίζεται σταθερά. Η έναρξη υλοποίησης των προβλεπόμενων έργων του Ταμείου Ανάκαμψης & Ανθεκτικότητας στις Νοσοκομειακές Μονάδες αποτελεί κυβερνητική προτεραιότητα. Σκοπός είναι η αναβάθμιση των δομών και των υπηρεσιών υγείας με την μέγιστη δυνατή απορρόφηση των διαθέσιμων πόρων και της συνολικής μεταρρύθμισης του ΕΣΥ για τους πολίτες. Εποπτεύουμε τοπικά για την υλοποίηση των έργων και την βελτιστοποίηση των υπηρεσιών υγείας της περιοχής μας.»
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.