Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Προχωρά το έργο διαγράμμισης της Εθνικής Οδού, στην Π.Ε. ΠέλλαςΣυνεχίζεται η διαγράμμιση στο Εθνικό Οδικό Δίκτυο της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας, στο πλαίσιο του έργου «Διαγράμμιση Εθνικού Οδικού Δικτύου 2021».

Αντικείμενο του έργου είναι η ανανέωση της οριζόντιας σήμανσης, με τη χρήση ανακλαστικής βαφής με υαλοσφαιρίδια, σε όλο το Εθνικό Οδικό Δίκτυο, αρμοδιότητας της Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων Π.Ε. Πέλλας, για τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας.

Ήδη διαγραμμίσθηκε το τμήμα του δρόμου πριν και μετά τα Νέα Ξανθόγεια, ο δρόμος προς Κέλλι και η ανηφόρα του Νοσοκομείου Έδεσσας έως την είσοδο της πόλης.

Aκολουθεί η διαγράμμιση των διαβάσεων επί της Εθνικής Οδού και συγκεκριμένα εντός των οικισμών Καρυώτισσας, Μελισσίου, Λιποχωρίου, Σκύδρας, Μαυροβουνίου, Ριζαρίου και Άγρα.

Ο Αντιπεριφερειάρχης, κ. Ιορδάνης Τζαμτζής ανέφερε σχετικά: «Εκτελούμε τα προγραμματισμένα έργα με συνέχεια και συνέπεια. Επιμένουμε να επενδύουμε σε παρεμβάσεις που ενισχύουν την οδική ασφάλεια και προασπίζουν τη ζωή των συμπολιτών μας».

Το έργο είναι συνολικού προϋπολογισμού 350.000,00 € και χρηματοδοτείται από το Τεχνικό Πρόγραμμα Π.Ε. Πέλλας/ Π.Κ.Μ.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.