Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Eυχαριστήριο Γυμνασίου Καλής



Ευχαριστούμε τον γεωπόνο της Δ/νσης Γεωργίας, κύριο Θεοδωρίδη, για τη θετική του ανταπόκριση στο κάλεσμα του σχολείου μας, αναφορικά με την ενημέρωση των μαθητών μας σε θέματα της αρμοδιότητάς του.
Συγκεκριμένα, το σύνολο των μαθητών του Γυμνασίου Καλής παρακολούθησε την προφορική εισήγηση του Γεωπόνου της Δ/νσης Γεωργίας, κύριου Θεοδωρίδη, στον κοινόχρηστο πολυχώρο του Γυμνασίου. Ο κύριος Θεοδωρίδης αναφέρθηκε αφενός στις επαγγελματικές δραστηριότητες ενός γεωπόνου και στις δυνατότητες απασχόλησής του σε δημόσιο και ιδιωτικό φορέα. Αφετέρου εστίασε στην πληθώρα των καλλιεργειών που διενεργούνται στον νομό μας, τις οποίες συσχέτισε με τις σύγχρονες κοινωνικο-οικονομικές ανάγκες (ο νόμος προσφοράς – ζήτησης στην αγορά καθορίζει τις καλλιέργειες), καθώς και την ανάγκη συνεχούς επιμόρφωσης του ειδικού επιστήμονα που τις εποπτεύει.
Σε συνέχεια της δράσης οι μαθητές καλούνται να συμπληρώσουν στην τάξη ερωτηματολόγιο σύμφωνο με την εισήγηση του ειδικού επιστήμονα, αναφορικά με το επάγγελμα του γεωπόνου και τις τοπικές καλλιέργειες, ώστε να ενισχυθεί με κάθε πρόσφορο τρόπο η γνώση που αποκόμισαν.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.