Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

΄Ενας από τους εταίρους υλοποίησης του προγράμματος Erasmus+ το 4ο Γυμνάσιο Γιαννιτσών «Ο Αριστοτέλης»Το 4ο Γυμνάσιο Γιαννιτσών «Ο Αριστοτέλης» είναι ένας από τους εταίρους υλοποίησης του Erasmus+ προγράμματος KA210-SCH-000081720 ENVIRONMENTAL SUSTAINABILITY:SDGSTEAM που θα ολοκληρωθεί τον Οκτώβριο του 2024. Οι υπόλοιποι φορείς που συμμετέχουν στο πρόγραμμα είναι από την Πορτογαλία το σχολείο Agrupamento de Escolas Alberto Sampaio, από την Τουρκία το σχολείο Şehit Mehmet Çetin A.İ.L και από την Ρουμανία το σχολείο Liceul Tehnologic Costesti.

Στις 27/11-1/12/23 θα πραγματοποιηθεί η 2η Κινητικότητα 6 Εκπαιδευτικών και 9 Μαθητών, την οποία έχει αναλάβει η σχολική μας μονάδα. Το θέμα της κινητικότητας είναι: Clean Water for All STEAM.

Στο πλαίσιο της κινητικότητας τη Δευτέρα 27/11/2023 θα γίνει υποδοχή των εταίρων μας από τη Δημοτική Αρχή της πόλης και στις 10.00 η ώρα καλωσόρισμα τους στο σχολείο μας με χορευτικές, μουσικές και γαστρονομικές εκδηλώσεις που προετοίμασαν καθηγητές, μαθητές και κηδεμόνες.

Έχουν οργανωθεί εργαστήρια φιλτραρίσματος και καθαρισμού του νερού, STEM, διαχείρισης αυτόματου ποτίσματος με micro:bit, με μηχανισμό Arduino, δημιουργίας νέων αντικειμένων από άχρηστα αντικείμενα.

Πρόκειται να γίνει διδακτική επίσκεψη στο ΚΠΕ Έδεσσας, στο Λουτράκι και στο Αρχαιολογικό Μουσείο Πέλλας.

Την τελευταία μέρα οι μαθητές του σχολείου μας θα υποδεχτούν τους εταίρους μας στο σχολικό χορό που θα λάβει χώρα στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της σχολικής μας μονάδας.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.