Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Οι εκλεγμένοι αιρετοί μπορούν να τακτοποιήσουν τις οφειλές τους στο Δήμο που εκλέχθηκαν μέχρι 1-1-24Με άρθρο που κατέθεσε η κυβέρνηση σε σχέδιο Νόμου του Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών και συγκεκριμένα στο Άρθρο 93 οι εκλεγμένοι αιρετοί μπορούν να τακτοποιήσουν τις οφειλές τους στο Δήμο που εκλέχθηκαν μέχρι την ημέρα εγκατάστασής τους, δηλαδή την 1-1-2024. 

Όπως μας ενημερώνει ο Δημήτρης Τσουφλίδης, αυτό πρακτικά σημαίνει:

Α) Παύουν να έχουν ισχύ οι αποφάσεις του Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης περί αυτοδίκαιης έκπτωσης δημοτικού ή τοπικού συμβούλου εφόσον έχουν τακτοποιηθεί η οφειλές. Λογικά η Αποκεντρωμένη θα ζητήσει εκ νέου έγγραφα από τους Δήμους για τα πρόσωπα που είχανε οφειλές και εκδόθηκαν αποφάσεις έκπτωσης. Εννοείται ότι σε περίπτωση που κάποιος δεν τακτοποιήσει τις οφειλές του και μετά την παράταση τότε θα εκδοθεί νέα απόφαση για την έκπτωσή του. 

Β) Πολλοί Δήμοι απέστειλαν προσκλήσεις για ορκωμοσία στους αναπληρωματικούς συμβούλους, αφού είχανε στα χέρια τους αποφάσεις εκπτώσεις. Θα πρέπει τώρα να ελέγξουν τις καταστάσεις οφειλετών συμβούλων για να δουν ποιους τελικά θα καλέσουν για ορκωμοσία. 
Share on Google Plus

  Blogger Comment
  Facebook Comment

3 comments:

 1. Δηλαδή αν δεν είχαν εκλεγεί στα τέτοια τους.
  Χρωστάνε στους δήμους τους οποίους θέλουν να ¨¨υπηρετήσουν¨¨
  Και αντί να τους απαγορέψουν να είναι υποψήφιοι, τους περιμένουν να.....τα τακτοποιήσουν.
  Απολαμβάνουμε τη Δημοκρατία

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Στη σέντρα όλοι. Ποίοι/ες είναι; Να μάθουμε όλοι οι πολίτες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Μια ακόμη απόδειξη ότι αυτή η χώρα δεν θα πάει ποτέ μπροστά

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.