Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τροχός της Τύχης: Η Βασιλική από τα Γιαννιτσά έλυσε τον γρίφο 1'' πριν τη λήξη κα κέρδισε 5.700 ευρώ! (βίντεο)



"Μπήκε στο σούπερ μάρκετ", βρήκε τη λύση και έφυγε από τον "Τροχό της Τύχης" πλουσιότερη κατά 5.700 ευρώ!!!
Ο  λόγος για την Βασιλική Τ. από τα Γιαννιτσά , η οποία ..."γύρισε και κέρδισε" στον "Τροχό της Τύχης" ένα από τα μεγαλύτερα ποσά που έχει δώσει μέχρι σήμερα το δημοφιλές παιχνίδι στο Star!
Στο επεισόδιο του "Τροχού της Τύχης" το βράδυ της Τρίτης 19/12/23, η Βασιλική νίκησε τους δύο αντιπάλους της κι έφτασε στον τελικό διεκδικώντας ένα επιπλέον χρηματικό ποσό ή το αυτοκίνητο, με τον Πέτρο Πολυχρονίδη να της ζητάει να λύσει τον γρίφο.
Η κατηγορία ήταν «Στο Σούπερ Μάρκετ» όπως ανακοίνωσε κι η Νατάσα Κουβελά, με τα γράμματα Λ, Π, Σ, Τ, Α να βγαίνουν στον πίνακα. Η παίκτρια από την πλευρά της είπε το Ν, το Μ, το Ρ, ενώ για φωνήεν επέλεξε το Ι.  
Για μια στιγμή ο παρουσιαστής νόμισε πως ο γρίφος χάθηκε, αλλά η Βασιλική έκανε την ανατροπή και τον έλυσε ένα δευτερόλεπτο πριν λήξει ο χρόνος που είχε στη διάθεσή της και κέρδισε συνολικά 5.700 ευρώ. Οι πανηγυρισμοί στο πλατό ήταν αναμενόμενοι από την παίκτρια και τον Πέτρο Πολυχρονίδη.
Συγχαρητήρια Βασιλική!!!

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.