Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κατάθεση Δελτίου Απογραφής Στρατεύσιμων Κλάσης 2027



Οι στρατεύσιμοι της κλάσης 2027 (γεννημένοι το έτος 2006), έχουν υποχρέωση να καταθέσουν Δελτίο Απογραφής από 2 Ιανουαρίου 2024 έως και 31 Μαρτίου 2024, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ.

Η κατάθεση του Δελτίου Απογραφής μπορεί να γίνει ηλεκτρονικά, μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης της Δημόσιας Διοίκησης https://www.gov.gr/ με χρήση κωδικών taxisnet, μεταβαίνοντας στην κατηγορία «Στράτευση», υποκατηγορία «Απογραφή» και εν συνεχεία στην υπηρεσία «Κατάθεση Δελτίου Απογραφής Στρατευσίμων».

Εναλλακτικά, μπορούν να καταθέσουν Δελτίο Απογραφής προσερχόμενοι σε οποιαδήποτε Στρατολογική Υπηρεσία ή Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών για τους διαμένοντες στην Ελλάδα ή Ελληνική Προξενική Αρχή για τους διαμένοντες στο εξωτερικό.

Οδηγίες σχετικά με την διαδικασία της κατάθεσης Δελτίου Απογραφής είναι διαθέσιμες στον διαδικτυακό ιστότοπο του Νομικού Σώματος https://www.stratologia.gr/
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.