Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνεχίζονται οι στάσεις εργασίας ΟΛΜΕ και ΔΟΕ έως τις 22 Δεκεμβρίου



Μέχρι την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου συνεχίζονται οι στάσεις εργασίας των ομοσπονδιών ΟΛΜΕ και ΔΟΕ (δευτεροβάθμιας και πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης αντίστοιχα) ενάντια στην αξιολόγηση (παρακολούθηση μαθημάτων από αξιολογητές κλπ).

Η ΟΛΜΕ έχει προκηρύξει τρίωρες στάσεις εργασίας για την πρώτη ή τη δεύτερη βάρδια εργασίας, ενώ η ΔΟΕ «τρίωρες στάσεις εργασίας για το 1ο ή 2ο 3ωρο του προγράμματος των σχολικών μονάδων από την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2023 μέχρι και την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2023 όπως επίσης και επιπλέον στάση εργασίας που καλύπτει το ολοήμερο και διευρυμένου ωραρίου (14:00 – 17:30)».
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

11 comments:

  1. ενάντια στην αξιολόγηση οι τεμπέληδες, θέλουν έως βγουν στην σύνταξη να μην τους αξιολογήσουν αν κάνουν καλά η κακά την δουλειά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξέρεις πόσα εκατομμύρια ευρώ κοστίζει η "αξιολόγηση" στις τσέπες των πολιτών; Ξέρεις ότι για χάρη της "αξιολόγησης" θεσμοθετήθηκαν περίπου 1.000 βυσματικές θέσεις στελεχών, οι οποίοι λαμβάνουν παχυλούς μισθούς, επιδόματα και οδοιπορικά, χωρίς να προσφέρουν τίποτα ουσιαστικό στην εκπαιδευτική διαδικασία; Πώς συνάδει αυτή η σπατάλη με τη συνολική υποχρηματοδότηση της εκπαίδευσης, με τα επικίνδυνα κτήρια, με τις οροφές που καταρρέουν, με τον ανύπαρκτο ή ξεπερασμένο εκπαιδευτικό΄εξοπλισμό και με τη συνεχή προσπάθεια κάλυψης πάγιων και διαρκών αναγκών μέσω πρόσκαιρων προγραμμάτων ΕΣΠΑ;

      Διαγραφή
    2. Για τα παιδιά μας και λίγα είναι θέλουμε τους καλύτερους στα σχολειά

      Διαγραφή
    3. Το πρώτο ζητούμενο είναι να υπάρχουν όλοι οι απαραίτητοι εκπαιδευτικοί στα σχολεία. Διότι σε πολλά σχολεία στην Ελλάδα τα παιδιά με ειδικές ανάγκες ακόμα περιμένουν... Χώρια οι ανάγκες για ψυχολόγους. Από εκεί και πέρα, ποιος σου εγγυάται ότι με μια-δυο επισκέψεις θα έχεις τους καλύτερους στα σχολεία; Επιπλέον, τι νόημα έχει να έχεις τους καλύτερους στα σχολεία, αν αυτοί δεν έχουν το απαραίτητο εκπαιδευτικό υλικό και εξοπλισμό για να κάνουν σωστά τη δουλειά τους; Αντί να σπαταλώνται χρήματα για βυσματικές θέσεις στελεχών, καλύτερα να διατεθούν για τις πραγματικές ανάγκες. Τέλος, ποιος σου είπε ότι οι καλύτεροι θέλουν να είναι στα ελληνικά δημόσια σχολεία με τους μισθούς και τις συνθήκες εργασίας που υπάρχουν;

      Διαγραφή
  2. Στην διάρκεια των εορτών θα συνεχιστουν οι στάσεις ?????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι άνθρωποι αγωνίζονται για την παιδεία των παιδιών σας και εσείς το μόνο που έχετε σε ανταπόδοση είναι η σκατοψυχιά σας. Αλλά είστε πάντα οι ίδιοι, αυτοί που σε κάθε αγώνα και διεκδίκηση οποιασδήποτε κοινωνικής ομάδας είτε είναι αυτοί εκπαιδευτικοί, αγρότες, ελεύθεροι επαγγελματίες θα πείτε την αντικοινωνική παπαριά σας. Και όταν οι τράπεζες επιστρέφουν μόλις το 2% των ενισχύσεων που έχουν λάβει στο κράτος κάνετε μούγκα.

      Διαγραφή
    2. ''Οι άνθρωποι αγωνίζονται για την παιδεία των παιδιών σας'' πες την αλήθεια πλάκα μας κάνεις !!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    3. Δεν είναι όλοι σαν κι εσένα που τους ενδιαφέρει μόνο ο μισθός και τα φράγκα. Σου φαίνεται περίεργο ε;

      Διαγραφή
    4. Δεν έχει νόημα το ερώτημα για το αν θα συνεχιστούν οι στάσεις εργασίας κατά τις διακοπές. Οι στάσεις εργασίας δεν γίνονται κάθε μέρα και παντού. Είναι απλώς μια ύστατη δυνατότητα που παρέχεται, ενεργοποιείται ατομικά και κατά περίπτωση εάν τυχόν κάποιος βασιλικότερος του βασιλέως επιχειρήσει να επιβάλει την αξιολόγηση με τρόπο που δεν προβλέπεται από τη νομοθεσία.

      Διαγραφή
  3. H ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΑ ΣΕΡΒΙΚΑ Η ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ; OI ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΙ ΣΠΟΥΔΑΣΑΝ ( Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΣΠΟΥΔΕΣ) ΣΤΗΝ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μόνο που κανένας δε ρώτησε τα παιδιά αν θέλουν να μάθουν γράμματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.