Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ορκίστηκαν 294 Δόκιμοι Αστυφύλακες στην Σχολή της Νάουσας (φωτο)



Στην τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Τμήμα Δοκίμων Αστυφυλάκων Νάουσας, παρευρέθηκε ως εκπρόσωπος της Φυσικής Ηγεσίας του Σώματος ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Κεντρικής Μακεδονίας Ταξίαρχος Γεώργιος ΤΖΗΜΑΣ.

Χοροστάτησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης της Ιεράς Μητροπόλεως Βέροιας, Ναούσης και Καμπανίας κ.κ. Παντελεήμων.

Στην τελετή παραβρέθηκαν οι Βουλευτές Ημαθίας Απόστολος Βεσυρόπουλος, Αναστάσιος Μπαρτζώκας και Βασίλειος Κοτίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ημαθίας Κωνσταντίνος Καλαϊτζίδης, ο Δήμαρχος της Ηρωικής πόλης Νάουσας Νικόλαος Καρανικόλας, ο Β΄ βοηθός Επιτελάρχη Συνταγματάρχης Νικόλαος Παπαδόπουλος ως εκπρόσωπος του Διοικητή της 1ης Μεραρχίας Στρατού, ο Υποδιοικητής της Π.Υ. Νάουσας Πυραγός Γεώργιος Γκιόρσος ως εκπρόσωπος του Διοικητή της Π.Υ. Νάουσας, αντιπρόσωποι Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας καθώς και εκπρόσωποι συνδικαλιστικών ενώσεων Ελληνικής Αστυνομίας.

Από πλευράς Ελληνικής Αστυνομίας παρέστησαν ο Αστυνομικός Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας Ταξίαρχος Γεώργιος Αδαμίδης, ο Αστυνόμος Α΄ Ιωάννης Αμπεριάδης ως εκπρόσωπος της Διοικητής της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Βορείου Ελλάδος και ο Διοικητής του Τ.Δ.Α. Νάουσας Αστυνόμος Α΄ Βασίλειος Κεφτές.



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.