Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνεχίζονται σήμερα οι εργασίες ασφαλτόστρωσης στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης- Έδεσσας



Συνεχίζονται οι εργασίες ασφαλτόστρωσης στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης- Έδεσσας από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, έως και την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2023.

Πιο αναλυτικά, πραγματοποιούνται εργασίες ασφαλτόστρωσης στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης- Έδεσσας, στον ισόπεδο κόμβο του Αγίου Αθανασίου και στο παράπλευρο οδικό δίκτυο για απόσταση περίπου 200-250 μέτρων.

Οι εργασίες θα εκτελεστούν ως εξής:

– Τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2023 θα εκτελεστούν εργασίες ασφαλτόστρωσης σε κάποιο από τα ανωτέρω τμήματα, εφόσον λόγω καιρού δεν μπορέσουν να εκτελεστούν/ολοκληρωθούν οι εργασίες που αναφέρονται αναλυτικά για την Κυριακή, καθώς και ένα μικρό τμήμα, περίπου 200-250 μέτρων στο παράπλευρο οδικό δίκτυο.

– Την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2023 θα εκτελεστούν εργασίες ασφαλτόστρωσης στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας μετά τον κόμβο του Αγίου Αθανασίου για περίπου 700-800 μέτρα. 

Οι εργασίες προγραμματίζεται να πραγματοποιηθούν κατά τις παραπάνω ημέρες από τις  07.00 π.μ. έως τη δύση του ηλίου και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνας ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.