Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εργασίες καθαρισμού φρεατίων στην ΕΟ2 Θεσσαλονίκης-Έδεσσας από την Περιφέρεια Κ. ΜακεδονίαςΕργασίες καθαρισμού φρεατίων στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης-Έδεσσας και εργασίες συντήρησης στην 11η και την 12η Επαρχιακή Οδό θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
Πιο αναλυτικά:
Α. Εργασίες καθαρισμού φρεατίων θα πραγματοποιηθούν στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης- Έδεσσας στις εξής θέσεις:
1) Στη Χ.Θ. 16+100 έως τη Χ.Θ. 15+900 περίπου, στην κεντρική νησίδα, στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη.
2) Στη Χ.Θ. 13+100 έως τη Χ.Θ. 12+900 περίπου στο έρεισμα, στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη.
3) Στη Χ.Θ. 11+950 έως και τη Χ.Θ. 11+550 περίπου, μεταξύ του Ι/Κ Σίνδου και της Γέφυρας Γαλλικού Ποταμού, στην κεντρική νησίδα.
Οι εργασίες προγραμματίζεται να πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου και την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2023 από τις  07.00 π.μ. έως τη δύση του ηλίου και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες. 
Β. Ασφαλτικές εργασίες και εργασίες καθαρισμού ερεισμάτων και πρασίνου στα εξής τμήματα της 11ης και της 12ης Επαρχιακής Οδού:
1) Επί της 11ης Επαρχιακής Οδού, από την 1η διασταύρωση για τις Πέντε Βρύσες έως την 3η διασταύρωση
2) Επί της 12ης Επαρχιακής Οδού, σε τμήματα πριν και μετά τον οικισμό της Όσσας. 
Οι εργασίες προγραμματίζεται να πραγματοποιηθούν με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας, από την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2023 και να διαρκέσουν περίπου δύο (2) εβδομάδες, με ώρα έναρξης στις 07.00 π.μ. και ανάλογα με  τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες. 
Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνας και με το Τμήμα Τροχαίας Λητής ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.