Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Προκήρυξη 5 θέσεων Ειδικευμένων Ιατρών ΕΣΥ στο Νοσοκομείο Γιαννιτσών


Η Διοίκηση του Νοσοκομείου Γιαννιτσών ανακοινώνει ότι προχώρησε στη δημοσίευση προκήρυξης (ΑΔΑ: 6ΑΓ24690Β6-ΜΥ4) για πλήρωση πέντε θέσεων μονίμων Ιατρών στις εξής ειδικότητες:
 

Τα κριτήρια επιλογής και η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων, αξιολόγησης και επιλογής για θέσεις ιατρών αναφέρονται στην υπ’ αριθμ. Γ4α/Γ.Π.οικ.62944/23.11.2023 (ΦΕΚ 6701/Β/2023) Υπουργική Απόφαση.

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων στην ηλεκτρονική διεύθυνση esydoctors.moh.gov.gr αρχίζει στις 15.12.2023 ώρα 12.00 (μεσημέρι) και λήγει στις 10.01.2023 ώρα 15.00.

Η Διοίκηση της Ν.Μ. Γιαννιτσών σε συνεργασία με την Διοίκηση της 3ης ΥΠΕ και το Υπουργείο Υγείας συνεχίζει την συστηματική προσπάθεια με στόχο την επαρκή στελέχωση σε έμψυχο δυναμικό όπως και την βελτίωση των υπηρεσιών υγείας προς τον πληθυσμό ευθύνης.

Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ
Γ.Ν. ΠΕΛΛΑΣ - Ν.Μ. ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΛΟΓΓΟΣ
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. στο Νοσοκομείο Εδεσσας ? περιμένουμε πως και πως 5-6 γιατρους εδω και χρόνια ...οι Βουλευτές με τι ασχολούνται ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε πρόλαβε ο Λάκης και μάλιστα θα παρακολουθεί στενά κάθε φορά την επαναπροκηρυξη των θέσεων. Και όπως λέει θα παρακολουθεί τις προκηρύξεις.. λίγο χιουμοριστικα .. ,Δλδ θα παρακολουθεί σιωπηλός τα τρένα να περνούν το ένα μετά το άλλο από μπροστά του.. χαχαχα ...Σαν τις προκηρύξεις να φεύγουν από μπροστά του , η μία μετά την άλλη και να χάνονται.Σαν τις φωτογραφίες που ανεβάζει στο στόρι και μετά εξαφανιζονται Χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.