Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εδεσσαϊκός - Αετός Κιλκίς 81-68



Ο Εδεσσαϊκός επικράτησε με 81-68 του Αετού Κιλκίς, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Έδεσσας, σε αγώνα για την 7η αγωνιστική του Β’ ομίλου Ανδρων της Α’ ΕΚΑΣΚΕΜ  την 09/12/2023.

Ο Εδεσσαϊκός είχε καλύτερο φίνις στα δύο ημίχρονα και κατάφερε να κάμψει  την αντίσταση του Αετού Κιλκίς, να κάνει το πέντε στα έξι και με νίκη το ερχόμενο Σάββατο στο Πολύκαστρο να επωφεληθεί το ρεπό του Μεγάλου Αλέξανδρου Γιαννιτσών και να πιάσει κορυφή.Ο Βάτσης του Εδεσσαϊκού ήταν πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης έχοντας είκοσι δύο πόντους ενω ακολούθησαν ο ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ με είκοσι ένα πόντους και ο ΣΙΠΚΑΣ  με δεκαοχτώ πόντους ( έξι τρίποντα).Καθοριστική ήταν η συνεισφορά σε άμυνα και επίθεση των έμπειρων ΤΣΑΜΗ, ΚΛΗΝΤΣΑΡΗ και ΠΕΤΚΟΥ. 

Ισορροπημένο ήταν το πρώτο δεκάλεπτο της αναμέτρησης, με τον Εδεσσαϊκό να βρίσκει περισσότερες λύσεις στην επίθεση και να προηγείται στην ολοκλήρωσή του με 19-15.

Ανάλογη ήταν η εικόνα και του δεύτερου δεκάλεπτου, με το γηπεδούχο να καταφέρνει να πάει στα αποδυτήρια με το προβάδισμά σε σε διψήφιο επίπεδο (44-31).

Στο τρίτο δεκάλεπτο ο Αετός κατάφερε να επιστρέψει στο παιχνίδι, καθώς σημείωσε είκοσι δύο πόντους, δέχθηκε δεκατέσσερις και μείωσε σε 58-53.

Στο τέταρτο δεκάλεπτο η ομάδα της Έδεσσας πήρε στα χέρια της τον έλεγχο του παιχνιδιού, αποσπάστηκε ξανά με διψήφιο αριθμό πόντων κι επικράτησε με το τελικό 81-68.              ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ :ΜΠΙΤΕΡΝΑΣ (προπονητής). ΠΕΤΚΟΣ 8 (2τρ), ΚΑΤΣΑΡΑΣ, ΣΙΠΚΑΣ 18 (6τρ), ΒΑΤΣΗΣ 22 (2τρ), ΤΣΑΜΗΣ 8 (2τρ), ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ 21, ΓΙΟΥΡΤΣΗΣ, ΚΛΗΝΤΣΑΡΗΣ 3, ΑΛΕΞΙΟΥ, ΜΗΤΟΥΣΟΥΔΗΣ 1, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Διαιτητές: Νικολαΐδης, Μητώνας.

Δεκάλεπτα: 19-15, 44-31, 58-53, 81-68.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.