Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Νοσοκομειακοί Ιατροί Πέλλας για την ''φοροεξόντωση των αυτοαπασχολούμενων επιστημόνων των ΕΒΕ και των μικρών επαγγελματιών''Η κυβέρνηση με το νέο φορολογικό νομοσχέδιο κλιμακώνει την επίθεση στο εισόδημα της πλειοψηφίας των αυτοαπασχολούμενων επιστημόνων, των μικρών επαγγελματιών και των ΕΒΕ. Το νομοσχέδιο αυτό αποτελεί ένα από τα προαπαιτούμενα που σπεύδει να υλοποιήσει η κυβέρνηση ώστε να εξασφαλίσει τη χρηματοδότηση των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων από το «Ταμείο Ανάκαμψης». 
Η κυβέρνηση προωθεί τη νέα φοροληστεία στο όνομα της «φορολογικής δικαιοσύνης», την ώρα που συνεχίζει τις προκλητικές φοροαπαλλαγές, επιδοτήσεις και φοροελαφρύνσεις στους μεγαλοεπιχειρηματίες, τους εφοπλιστές, τους τραπεζίτες και τους βιομήχανους, ενώ οι γιατροί του δημόσιου συστήματος υγείας και οι άλλοι υγειονομικοί, έχουμε εξευτελιστικούς μισθούς, ενώ μισθωτοί και μικροί επαγγελματίες συνεχίζουμε να πληρώνουμε άδικους φόρους, όπως ο ΕΝΦΙΑ που καμία κυβέρνηση δεν κατάργησε, ενώ μας συνθλίβει η ακρίβεια στα καύσιμα, στην ενέργεια και στα είδη πλατιάς λαϊκής κατανάλωσης. 
Δε πείθει κανέναν το παραμύθι της κυβέρνησης ότι φοροεξοντώνει τους αυτοαπασχολούμενους επιστήμονες, τους μικρούς επαγγελματίες  για να δώσει χρήματα  στην υγεία και την παιδεία. Ο κοινωνικός αυτοματισμός δεν πιάνει τόπο. Οι υγειονομικοί και οι άλλοι εργαζόμενοι, οι αυτοαπασχολούμενοι, οι μικροί επαγγελματίες και οι επιστήμονες, χρειάζεται να δυναμώσουν τον κοινό αγώνα τους για να υπερασπιστούν το εισόδημα, τα δικαιώματα τους, τη ζωή τους.
Η Ένωση Νοσοκομειακών Ιατρών Πέλλας, συμμετέχει στη σύσκεψη φορέων στο Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών στις 4/12, στέκεται στο πλευρό των αυτοαπασχολουμένων και εκφράζει την στήριξη της στον δίκαιο αγώνα τους ενάντια στην βάρβαρη αυτή πολιτική και τις συνθήκες οικονομικής ασφυξίας που με μαθηματική ακρίβεια τους οδηγεί εκτός επαγγέλματος και απαιτεί:
• Να αποσυρθεί εδώ και τώρα το νομοσχέδιο έκτρωμα της κυβέρνησης
• Να υπάρξει αφορολόγητο όριο στις 12.000 ευρώ για όλους τους επαγγελματίες, προσαυξημένο κατά 3000 ευρώ για κάθε προστατευόμενο μέλος
• Να καταργηθεί το τέλος επιτηδεύματος για όλους, χωρίς προϋποθέσεις
• Να καταργηθεί η τραπεζική προμήθεια στις ψηφιακές συναλλαγές
• Να φορολογηθεί τώρα το μεγάλο κεφάλαιο

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΠΕΛΛΑΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ  Αποστολίδης Χαράλαμπος                                                             
Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Χαμαλίδης Ιωάννης
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.