Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μεγαπλάτανος Αλμωπίας - Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Κεράσι, αναδιάρθρωση ποικιλιών και φυτοπροστασία»



Ο Α.Σ. Συνεργασία Παραγωγών Αλμωπίας σε συνεργασία με τον Α.Σ. Μεγαπλατάνου και την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας  διοργανώνουν ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Κεράσι, αναδιάρθρωση ποικιλιών και φυτοπροστασία» την Παρασκευή 8/12/2023 και ώρα 6:00μμ στην Κοινότητα Μεγαπλατάνου.

Ομιλητές: Δρ. Συμεών Μαρνασίδης -Τμήμα Ποιοτικού & Φυτοϋγειονομικού Ελέγχου ΠΕ Πέλλας &  Κων/νος Καζαντζής (MSc)- Τμήμα Φυλλοβόλων Δέντρων Νάουσας του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ.
 
Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για όλους τους κερασοπαραγωγούς της Αλμωπίας και σκοπό έχει να ενημερώσει τους παραγωγούς για την αξιολόγηση των κυριότερων καλλιεργούμενων ποικιλιών κερασιάς, την αντιμετώπιση της μονίλιας, την παρακολούθηση και αντιμετώπιστη του εντόμου "Ραγολέτης" (μύγα της κερασιάς) και τις τελευταίες εξελίξεις στην παρακολούθηση και αντιμετώπιση του εντόμου «Κηλιδόπτερη
Δροσόφιλα» (μύγα της Ασίας) της κερασιάς.

Με το πέρας της ενημέρωσης θα υπάρξει ανοιχτή συζήτηση για όλα τα ζητήματα που απασχολούν τους παραγωγούς.

Θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά !
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.