Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Το πρώτο φυλλάδιο του συλλόγου Συμβαδί-ζω



Στην πρόσφατη δράση μας από κοινού με το Κέντρο Υγείας Σκύδρας, στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας για τα Άτομα με Αναπηρία, εθελόντριες του Συμβαδί-ζω και του Κέντρου Υγείας, μοίραζαν το πρώτο μας φυλλάδιο, που εδώ και λίγες ημέρες είναι γεγονός.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε πάρα πολύ τον Νικολάου Δημήτρη που με τη γραφιστική του τέχνη ετοίμασε αυτό το πανέμορφο και γεμάτο μηνύματα φυλλάδιο. Δημήτρη η στήριξη σου άμεση, αληθινή, ουσιαστική.
Και για ακόμη μια φορά ήταν δίπλα μας το βιβλιοπωλείο Ανδρεάδη, που τύπωσε και προσφέρθηκε να δωρίσει, με μεγάλη χαρά όπως μας είπαν, τα φυλλάδιο στον σύλλογο μας.

Με εκτίμηση,
ο σύλλογος Συμβαδί-ζω




Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. 1.Εκατοντάδες συνάνθρωποι μας έμειναν ανάπηροι από την χρήση του τηλεφώνου κατά την οδήγηση κακή η πρώτη φώτο με τον οδηγό με το κινητό.
    2. Πολλοί συνάνθρωποι μας έμειναν ανάπηροι γιατι εργάζονταν σε δρόμους με αυτοκίνητα χωρίς τα απαιτούμενα Ανακλαστικά Γιλέκα που είναι υποχρεωτικά όταν κάνεις εργασία στον δρόμο, εργάτες, τροχονόμοι, διανομείς φυλλαδίων κτλπ άρα το παράδειγμα πρώτα εσείς ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ στην χώρα που όλα είναι του ποδαριού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.