Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η δράση Συμβαδί-ζω και ΚΥ Σκύδρας αφιερωμένη στη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία (φωτο)3 Δεκεμβρίου - Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία

Το μήνυμα της σημερινής ημέρας, το έδωσαν με τον καλύτερο τρόπο χθες, γιατροί, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό του Κέντρου Υγείας Σκύδρας σε συνεργασία με τον σύλλογο μας Συμβαδί-ζω.

Με ένα δρώμενο που ανέπτυξαν μπροστά στο Δημαρχείο της πόλης μας, άγγιξαν τις καρδιές μας, κατέκριναν τις κακές συμπεριφορές, έδειξαν τον σωστό δρόμο που όλες και όλοι πρέπει να ακολουθούμε, ώστε να γίνεται πράξη και όχι ευχολόγια, η πλήρης προσβασιμότητα των ατόμων με αναπηρία.

Θέλουμε να εκφράσουμε ένα μεγάλο "Ευχαριστούμε" στους ανθρώπους του Κέντρου Υγείας Σκύδρας, που κατάφεραν να μας συγκινήσουν! Με τη φροντίδα της διευθύντριας Γεράση Ευαγγελίας και υπό την καθοδήγηση της Νίκολέτας Ποζίδου, οι Βασιλική Παππά, Τοπάλης Ευθύμης, Λυκοπούλου Σοφία, Κοτσάκη Κωνσταντίνα, Ελευθεριάδου Μαρία, Παππά Βασιλική, Λεμονίδου Χρυσάνθη, Ελληνόγλου Κατερίνα, Ιωακειμίδης Χρήστος, Κουκούδης Γιώργος,  Πάολα Λίκε, Καλλέντζη Μαριάννα, Μπατιμαρούδη Στέλλα, έστειλαν τα δυνατά μηνύματα στον κόσμο που τους παρακολουθούσε.

Ευχαριστούμε επίσης για την παρουσία του, τον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Σταμενίτη Διονύση.

Ευχαριστούμε την Δήμαρχο Σκύδρας Ιγνατιάδου Κατερίνα και όλες/όλους τις/τους αιρετούς που έδωσαν το παρών.

Δεν πρέπει να ξεχάσουμε τους αφανείς ήρωες εθελοντές που πάντα μας βοηθούν. Αυτήν τη φορά Αματέα Κόντρα, Λίνα Τσαπτσάκα, Μιχάλης (Μάικ) Τσαπκίνης και Δημήτρης Συσούρκας ήταν εκεί και προετοίμασαν με διάθεση και αγάπη ότι ήταν απαραίτητο για την χθεσινή δράση.

Και φυσικά για το τέλος κρατάμε πάντα ένα "Ευχαριστούμε" για όλες και όλους εσάς που μας λέτε μια όμορφη κουβέντα, δείχνετε την αγάπη σας, τη στήριξη σας, τη διάθεση ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να αλλάξουμε νοοτροπίες του παρελθόντος, να Συμβαδί-σουμε σε ομορφότερα μονοπάτια.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.