Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

''Πράσινη τραπεζοκατάσταση'' στα Γιαννιτσά - Το ''όλον ΠΑΣΟΚ'' είναι εδώ;



Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ!!! 
Ενωμένο; Δυνατό; 
Θα φανεί στο μέλλον αλλά η σύνθεση στην "πράσινη" μάζωξη που έγινε το βράδυ της Τρίτης σε ταβέρνα των Γιαννιτσών ήταν διαφορετικών γενιών, ηλικιών, εσωτερικών τάσεων και ιδεολογικών "ρευμάτων", αλλά και με πολλές "ηχηρές" απουσίες.
Διακρίναμε ένα μέλος της Κεντρικής Επιτροπής, μέλη της Νομαρχιακής, της Τοπικής Οργάνωσης του δήμου Πέλλας, έναν πρώην δήμαρχο, πρώην και νυν δημοτικούς συμβούλους, "ιστορικά" στελέχη αλλά και μια "μεταγραφή" από ΣΥΡΙΖΑ μεριά. 
Όλα τα πρόσωπα συνέθεταν μια γιορτινή "τραπεζοκατάσταση" στης οποίας το μενού, εκτός από τα κρεατικά, τα κρασιά και τη... νοσταλγία για τις παλιές καλές μέρες του ΠΑΣΟΚ, υπήρχε και μπόλικη πολιτική συζήτηση για τις εξελίξεις στη χώρα, στο κόμμα και γενικότερα στην πολιτική. 
Κοινός παρονομαστής στην "πράσινη" παρέα ήταν η αισιοδοξία για το μέλλον του -πάλαι ποτέ- ισχυρού και μεγάλου Κινήματος το οποίο θέλει να κάνει come back στο επίκεντρο της κεντρικής πολιτικής σκηνής, να καταλήξει δεύτερο σε ψήφους στις ευρωεκλογές και να καταστεί η πραγματική Αξιωματική Αντιπολίτευση στη Βουλή.
Επιχειρείται δηλαδή ένα "δεύτερο ραντεβού με την ιστορία"...
Οψόμεθα εις Φιλίππους συντρόφια!!!
Δ. Μπ.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Με Σουρωτες την βγάζουν οι Πασοκοι; Τρέμουν τα κόκκαλα του Ανδρέα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αμπελοφιλοσοφίες και απουσία γυναικείου φύλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πιθανον να μην εχετε κατανοήσει οτι το κόμμα σας ειναι καράβι που μπαζει. Σας αποψιλωσε αρχικα ο Τσίπρας και σας μαντρωσε τωρα ο Μητσοτάκης. Ποιο ΠΑΣΟΚ και ποιο κινημα αλλαγης; Για κλάματα ειστε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.