Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην ε.ο. Αθηνών-Θεσσαλονίκης το ύψος της Πιερίας



Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν από τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου έως το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου σε τμήμα της εθνικής οδού Αθηνών - Θεσσαλονίκης στην Πιερία, λόγω εκτέλεσης άσκησης ευρείας κλίμακας στη σήραγγα Τ2 και εκτέλεσης εργασιών συντήρησης - αναβάθμισης των ηλεκτρονικών συστημάτων σε σήραγγες του αυτοκινητοδρόμου.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Κεντρικής Μακεδονίας, θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων από τον ανισόπεδο κόμβο Πλαταμώνα έως τον ανισόπεδο κόμβο Λεπτοκαρυάς και στις 2 κατευθύνσεις (προς Αθήνα και προς Θεσσαλονίκη), τα εξής χρονικά διαστήματα:
-τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου, από τις 7πμ έως τις 9μμ και
-από την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου έως και το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου από τις 7πμ έως τις 7μμ .
Επίσης για τα ίδια χρονικά διαστήματα θα ισχύει και αποκλεισμός της εισόδου προς τη χοάνη του πλευρικού σταθμού διοδίων Πλαταμώνα στον ανισόπεδο κόμβο Πλαταμώνα προς Αθήνα και προς Θεσσαλονίκη.
Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από την παλαιά εθνική οδό Ευαγγελισμού - Λεπτοκαρυάς.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.