Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σε κλίμα συγκίνησης η εκδήλωση του Ειδικού Δημοτικού - Ειδικού Νηπιαγωγείου Γιαννιτσών για την Παγκόσμια Ημέρα ΑμεΑ (φωτο)



Σε κλίμα συγκίνησης, περηφάνιας και θαυμασμού πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία την Παρασκευή, στις 6:00μμ, στο Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών, η εκδήλωση - αφιέρωμα του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου -Ειδικού Νηπιαγωγείου Γιαννιτσών, στην Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία, από σχολεία της πόλης. 
Το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο - Ειδικό Νηπιαγωγείο Γιαννιτσών, σε ανάρτησή του αναφέρει τα εξής:
"Να ευχαριστήσουμε τους εκπαιδευτικούς, και μαθητές του 1ο πολυθέσιου νηπιαγωγείου, του 19ου νηπιαγωγείου, του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ., του 5ου Δημοτικού σχολείου,του 10ου Δημοτικού σχολείου και του 11ου Δημοτικού σχολείου Γιαννιτσών που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας και μετά από πρόβες μηνών γίναμε όλοι μαζί μια ομάδα και βγήκε αυτό το άρτιο αποτέλεσμα! Να ευχάριστήσουμε όλο τον κόσμο που ήρθε να μας στηρίξει και να μας δουν να πετάμε!
Και τέλος να ευχαριστήσουμε τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς του σχολείου μας για τις ατελείωτες ώρες που αφιέρωσαν στο στήσιμο της εκδήλωσης προσφέροντας ένα μοναδικό θέαμα!"
Στην εκδήλωση συμμετείχαν μαθητές των παρακάτω σχολείων:
1ο Πολυδύναμο Νηπιαγωγείο Γιαννιτσών
19ο Νηπιαγωγείο Γιαννιτσών
ΕΕΕΕΚ Γιαννιτσών
5ο Δημοτικό Σχολείο Γιαννιτσών
10ο Δημοτικό Σχολείο Γιαννιτσών
11ο Δημοτικό Σχολείο Γιαννιτσών 
Στα δρώμενα που παρουσίασαν οι μαθητές, συμμετείχαν και οι μαθητές του Ειδικού Σχολείου Γιαννιτσών.








Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.