Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τις καλύτερες εντυπώσεις άφησε η συνάντηση παραδοσιακών χορωδιών στα Γιαννιτσά (φωτο)Όσοι παρευρέθηκαν το Σάββατο 25 Νοεμβρίου στη καλαίσθητη αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Γιαννιτσών, όπου πραγματοποιήθηκε η Συνάντηση Χορωδιών Παραδοσιακής Μουσικής, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα αξιόλογο καλλιτεχνικό πρόγραμμα με παραδοσιακή μουσική. Διοργανώθηκε από την Χορωδία Παραδοσιακής Μουσικής Γιαννιτσών και την Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Πολιτισμού και Αλληλεγγύης του Δήμου Πέλλας και συμμετείχαν:
- Η Χορωδία του Ομίλου Ερευνών Πηλίου
- Η Χορωδία του Συλλόγου Μικρασιατών Ν. Ημαθίας και
- Η Χορωδία Παραδοσιακής Μουσικής Γιαννιτσών.
Οι χορωδίες με το επιλεγμένο ρεπερτόριό τους ενθουσίασαν τους παρευρισκόμενους. Οι εκδηλωσεις αυτές προβάλλουν το γνήσιο παραδοσιακό τραγούδι και συντελούν στη σύσφιξη καλών σχέσεων μεταξύ των μελών των χορωδιών.
Θερμές ευχαριστίες σ' όλους, επισήμους και μη, που παρευρέθηκαν στην Χορωδιακή Συνάντηση και έδωσαν με την παρουσία τους κουράγιο στους συντελεστές της για μελλοντικές δραστηριότητες.
Η χορωδία Παραδοσιακής Μουσικής Γιαννιτσών ευχαριστεί:
- Την ΔΗΚΕΠΑΠ, ως συνδιοργανώτρια, για την παραχώρηση της καλαίσθητης αίθουσας που αποτελεί στολίδι για την πόλη μας, όπως και τους τεχνικούς και διοικητικούς υπαλλήλους της που συνετέλεσαν στο να παρουσιαστεί όσο το δυνατό καλύτερα το μουσικό πρόγραμμα των χορωδιών.
- Τον Ι. Ν. Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου, στην αίθουσα δεξιώσεων του οποίου φιλοξενείται για τις πρόβες της και τον Νίκο Φλίκα για την αφιλοκερδή βιντεοσκόπηση της εκδήλωσης.Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.