Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνεδριάσεις Δημοτικού Συμβουλίου ΣκύδραςΤο Δημοτικό Συμβούλιο Σκύδρας πρόκειται να πραγματοποιήσει δύο συνεδριάσεις, Ειδική και Τακτική, στο Δημαρχείο, την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2023:

Α) Ειδική συνεδρίαση, ώρα έναρξης 13:00΄, με το εξής θέμα στην ημερήσια διάταξη:

1. Έγκριση Ισολογισμού και αποτελεσμάτων χρήσεως οικ. έτους 2022 και Aπολογισμού Εσόδων – Εξόδων οικ. έτους 2022 Δήμου Σκύδρας.

Β) Τακτική συνεδρίαση, ώρα έναρξης 13:30΄, με τα εξής οκτώ θέματα στην ημερήσια διάταξη:

1. Έγκριση απόφασης Οικονομικής Επιτροπής για αποδοχή συμπληρωματικής επιχορήγησης ΚΑΠ, αναμόρφωση προϋπολογισμού εσόδων – εξόδων έτους 2023 .

2. Έγκριση απόφασης Οικονομικής Επιτροπής για αποδοχή Χρηματοδότησης (ΚΑΠ) ποσού 8.000, 00 ευρώ από το Υπουργείο Εσωτερικών (αδέσποτα ζώα συντροφιάς) , αναμόρφωση προϋπολογισμού εσόδων – εξόδων έτους 2023 .

3. Έγκριση απόφασης Οικονομικής Επιτροπής για αναμόρφωση προϋπολογισμού εσόδων – εξόδων 2023 (Τακτοποιητική Ομάδας Ι Εσόδων) .

4. Έγκριση απόδοσης ποσοστού εισπραχθέντων προστίμων ανέγερσης και διατήρησης (Ν.4495/2017), στο Πράσινο Ταμείο και στην Π.Ε. Πέλλας για τα έτη 2021 και 2022, που έχουν επιβληθεί από την Πολεοδομία.

5. Έγκριση απόδοσης ποσοστού εισπραχθέντων εσόδων του ημερήσιου τέλους λαϊκών αγορών στην Π.Ε. Πέλλας για τα έτη 2022 και Α’ εξάμηνο 2023.

6. Έγκριση κατάργησης λογαριασμού εξυπηρέτησης δανείου και ορισμός δημοτικών υπαλλήλων υπευθύνων για συναλλαγές του Δήμου στην Τράπεζα Πειραιώς.

7. Έγκριση Τεχνικού Προγράμματος Έργων έτους 2024 Δήμου Σκύδρας.

8. Ορθή επανάληψη της αριθ.249/2023 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου για την προμήθεια υγρών καυσίμων και λιπαντικών έτους 2024.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Για τα αδέσποτα στο ΡΙΖΟ ποιος είναι υπεύθυνος? Δεν μπορούμε να πάμε τα παιδιά μας στο σχολείο Μόνο γιορτές και φωτογραφίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.