Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κιλκίς: Σε πανηγυρικό κλίμα η ορκωμοσία της νέας Δημοτικής Αρχής (φωτο)



Δήμαρχος Κιλκίς: Αυτοδεσμευόμαστε στη σκληρή δουλειά   

Σε ευφρόσυνη ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ η ορκωμοσία της νέας Δημοτικής Αρχής του Δήμου Κιλκίς στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου Κιλκίς.
Στην τελετή ορκωμοσίας χοροστάτησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου κ. Βαρθολομαίος, ο οποίος ευχήθηκε μια παραγωγική θητεία με έργα ευλογίας για τον τόπο στον Δήμαρχο Κιλκίς, στο Δημοτικό Συμβούλιο και στις αρχές των Δημοτικών Κοινοτήτων, επικαλούμενος την πατερική ρήση του Χρυσοστόμου ότι τίποτε δεν είναι ωφελιμότερο για έναν άρχοντα από το να προσφέρει όφελος στους συνανθρώπους του.
Την εκδήλωση χαιρέτησε ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης Λάζαρος Κυρίζογλου, ο οποίος συνεχάρη τον Δήμαρχο και τη Δημοτική Αρχή για την εκλογή τους ευχόμενος να έχουν έργο γεμάτο σφρίγος, πυγμή και σοφία. 
Στο χαιρετιστήριο λόγο του ο επανεκλεγείς Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης απηύθυνε προσκλητήριο συνεργασίας προς όλες τις δημοτικές παρατάξεις με πρόταγμα τη βαθιά αυτοδέσμευση όλων των αιρετών στη σκληρή δουλειά για την ανάπτυξη του Δήμου Κιλκίς. 
Είναι καθήκον μας να προσχωρήσουμε στην νοοτροπία του υπεύθυνου πολίτη και να κινητοποιηθούμε όλοι προβάλλοντας τις αρετές και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του τόπου και των ανθρώπων μας. Ο Δήμος Κιλκίς αλλά και οι πολίτες του είναι αυτοί που θα κάνουμε τη διαφορά και έχουμε μπροστά μας ανοιχτούς ορίζοντες για να φτιάξουμε καλύτερα πράγματα, για να εμπνεύσουμε και να εμπνευστούμε, να εξασφαλίσουμε περισσότερα δημόσια αγαθά και να τα αποδώσουμε στην κοινωνία.
Για τη δημοτική περίοδο 2024 – 2028 σημείωσε εμφατικά ότι θα έχει την ταυτότητα της αποτύπωσης μεγάλων έργων στο δημόσιο χώρο, συνολικού προϋπολογισμού 90.000.000ευρώ, για τα οποία εργάστηκε η Δημοτική Αρχή όλη την παρελθούσα τετραετία  μεθοδικά και συντονισμένα.
Ο κ. Κυριακίδης τόνισε ότι αυτονόητα είναι Δήμαρχος όλων των πολιτών του Δήμου Κιλκίς και θα εργαστεί  για την εκπλήρωση των αιτημάτων τους ενώ εστίασε αρκετές φορές στο λόγο του στην αναγκαιότητα της ενότητας και της συναίνεσης επισημαίνοντας ότι συνιστά ομολογία υπέρβασης για όλους όσοι σκέφτονται με γνώμονα το συμφέρον του τόπου τους και ενεργούν με την ηθική του καθήκοντος. Η συνείδηση της συνεργασίας, ανέφερε, είναι  απόδειξη ωριμότητας για τους αιρετούς που εμπεδώνουν με πράξεις την αγάπη τους για τον τόπο, που αντιλαμβάνονται ξεκάθαρα ότι η πρωτογενής πολιτική δεν συνιστά την συστηματική οργάνωση εχθροτήτων αλλά είναι πεδίο συνάντησης και γόνιμης δημιουργίας.  
 Ευχήθηκε, τέλος, σε όλους μια δημιουργική θητεία, μαχητική σε διάλογο, πλούσια σε συμμετοχή, σε προτάσεις και έργα που θα ομορφύνουν τη ζωή των πολιτών και θα δώσουν προστιθέμενη αξία στον Δήμο Κιλκίς.
Την τελετή ορκωμοσίας τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων Γιώργος Γεωργαντάς, ο βουλευτής Κιλκίς Στέφανος Παραστατίδης,ο 
κ. Χρήστος Τσαλικίδης ως εκπρόσωπος του Υφυπουργού Εσωτερικών, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ και Δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης Λάζαρος Κυρίζογλου, ο  Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς Ανδρέας Βεργίδης, οι Δήμαρχοι Κορδελιού – Ευόσμου Ελευθέριος Αλεξανδρίδης και Παιονίας Κωνσταντίνος Σιωνίδης, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Κιλκίς Αθανάσιος Καριοφύλλης, ο Γεν. Γραμματέας του Δήμου Κιλκίς Νικόλαος Ιντζέλης, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Νατάσα Σωτηριάδου, Σταμάτης Παπουλίδης, η Προϊσταμένη της Εφορίας Αρχαιοτήτων Κιλκίς Γεωργία Στρατούλη, ο Πρόεδρος της ΑΝ.ΚΙ Γιώργος Βουλγαράκης, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κιλκίς Σπύρος Μιχαηλίδης, ο  Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Κιλκίς Αναστάσιος Καπνίδης, ο Πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Κιλκίς Κωνσταντίνος Κατσιάνος, ο  Πρόεδρος της ΔΕΕΠ ΝΔ Κιλκίς Μηνάς Παπαδόπουλος, ο Γραμματέας της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Λάζαρος Παζαρτζικλής, ο Πρόεδρος της ΕΠΣΚ Κώστας Πάταρας, ο ταξίαρχος της 71ης Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας ‘’Πόντος’’ Αναστάσιος Κυριακίδης, ο Αστυνομικός Διευθυντής Κιλκίς Δημήτρης Μικρός, ο Διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Κιλκίς Νικόλαος Παλαμούτης, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κιλκίς Ιωάννης Πολιτίδης, ο Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης Αδάμ Χριστοδουλίδης, ο πρώην βουλευτής Κωνσταντίνος Κιλτίδης, ο πρώην Δήμαρχος Κιλκίς Αναστάσιος Αμανατίδης, εκπρόσωποι φορέων και πολίτες. 







Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.