Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ανακοίνωση Ένωσης Συνταξιούχων ΙΚΑ Γιαννιτσών και ΠεριχώρωνΑπό το ΔΣ του σωματείου γίνεται γνωστό ότι προκειμένου τα μέλη να τακτοποιήσουν τις συνδρομές τους προς το σωματείο, όπως οφείλουν, αποφασίστηκαν τα εξής:

· για τα μέλη του σωματείου που θα καταβάλουν την συνδρομή των ετών 2023-2024 δηλαδή 5+5 ευρώ θα τους επιστραφεί διατακτική των 10 ευρώ

· για τα μέλη του σωματείου που θα καταβάλουν την συνδρομή των ετών 2021-2022-2023-2024 και θα πληρώσουν 20 ευρώ θα πάρουν δυο διατακτικές των 10 ευρώ η κάθε μια,

με το τρόπο αυτό το ΔΣ επιστρέφει την συνδρομή στα μέλη του με διατακτικές ώστε και τακτοποιημένα οικονομικά να είναι προς το σωματείο αλλά και να μην επιβαρυνθούν, με δεδομένη την δύσκολη οικονομική κατάσταση και την ακρίβεια που όλοι βιώνουμε .

Ευχόμαστε σε Όλους, σε όλα τα μέλη μας, τις οικογένειες τους, καλές γιορτές και ευτυχισμένο και ειρηνικό το νέο έτος με υγεία και ευημερία .

Για το ΔΣ του Σωματείου
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                           Η ΓΕΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΒΟΥΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ      ΣΤΑΥΡΑΚΑΚΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.