Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η πρώτη συνάντηση των νεοεκλεγέντων δημάρχων Έδεσσας και Πέλλας, Τσεπκεντζή και Φουντουκίδη (φωτο)Σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα πραγματοποιήθηκε στον Αγ.Αθανάσιο η πρώτη συνάντηση μεταξύ των νεοεκλεγέντων δημάρχων Έδεσσας και Πέλλας κ.κ. Γιάννη Τσεπκεντζή και Στάθη Φουντουκίδη.

Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν οι προοπτικές συνεργασίας αλλά και γενικότερα ζητήματα λειτουργίας της τοπικής αυτοδιοίκησης. Διαπιστώθηκε μεγάλος βαθμός συναντίληψης σε θέματα που αφορούν από κοινού τους δύο Δήμους όπως αγροτική πολιτική, τοπική ανάπτυξη, πολιτική προστασία, τουρισμός, Εθνική οδός και σιδηροδρομικό δίκτυο.

Οι δύο δήμαρχοι συμφώνησαν στην ανάγκη αναβάθμισης του επιπέδου συνεργασίας μεταξύ των Δημάρχων του Νομού και τέθηκαν οι βάσεις για συντονισμό των δράσεων σε ένα κοινό πλαίσιο διεκδικήσεων.

Ως εκ τούτου προγραμματίστηκε σύντομα νέα συνάντηση στα Γιαννιτσά.

Στη συνάντηση ήταν παρόντες συνεργάτες των δύο Δήμαρχων.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.