Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εξαιρετική εμφάνιση της Εφηβικής (Νεανικής) Χορωδίας του Αλεξάνδρειου Δημοτικού Ωδείου Γιαννιτσών στο Λιτόχωρο (βίντεο)Εξαιρετική εμφάνιση έγινε από την Εφηβική (Νεανική) Χορωδία του Αλεξάνδρειου Δημοτικού Ωδείου Γιαννιτσών στο Χριστουγεννιάτικο Φεστιβάλ Χορωδιών που διοργάνωσε Δημοτική Χορωδία Λιτοχώρου «Ιωάννης και Θεόφραστος Σακελλαρίδης» και ο Φιλόπτωχος Σύλλογος Λιτοχώρου «Αγία Μαρίνα» στο Λιτόχωρο, χθες Τετάρτη 20.12.2023. Την χορωδία διευθύνει ο καθηγητής του Ωδείου, Ευθύμης Μαυρίδης.

Έτσι, γίνεται ολοφάνερη η ποιοτική μουσική εκπαίδευση που παρέχεται στους κόλπους του Αλεξάνδρειου Δημοτικού Ωδείου Γιαννιτσών, του αρχαιότερου μουσικού φορέα μουσικής εκπαίδευσης του τόπου μας. Το Ωδείο συνεχίζει να καθορίζει τα ποιοτικά κριτήρια στα Γιαννιτσά και στην Πέλλα, πράγμα που συμβαίνει εδώ και 44 έτη από την Ίδρυσή του. Θερμα συγχαρητήρια στις σπουδάστριες/ες του Ωδείου και το νέο έτος έρχεται με δράσεις του Ωδείου που υπηρετούν την νεοελληνική έντεχνη μουσική δημιουργία αποδεικνύοντας τον ρόλο του ως πυλώνα πολιτισμού για την ευρύτερη τοπική κοινωνία.

 
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.